Tänään oli ilon päivä, suoritin minarit loppuun ja aurinko paistaa ja ja ja... HAPPY! Päiväni ilona myös Black Milkin lempparileggarit, joita ei tee mieli ottaa pois jalasta ollenkaan. Olen juntti, käytän leggareita kesällä, ja vieläpä rakastan noita trikooputkiloita koko sydämestäni.


Black Milkista puheenollen, tilasin itselleni nyt vihdoin uimapuvun kyseisestä kaupasta, kun haluaamani printtiä oli tullut long torso (lipputankomallin mitoitus hurraa) koossa ja herranjestas mikä yllätys, se sopi täydellisesti! Yhtään siinä ei tosin olisi varaa olla enää minua pitkäselkäisempi eli long torso tarkoittaa Black Milkilla näköjään tälläistä max. minun pituistani, mutta silti. Ihanaa! Uikkari on minulle jotain niin eksoottista, en ole sellaista sitten lapsuuden jälkeen kokenut. Kiireisimmät voivat tsekata simmaria Instagramin puolelta @nelliinan, mutta kuvaan sen tännekin asap kun ehdin :)

Kommentit (5)

mymmeli
1/5 | 

Jee kiitti vinkistä, lähtee heti tilaukseen toi supernörtti yoda uikkarit <3 Ei tuu yllätyskuluja. Mulla ei persjalkaisena oo sitä ongelmaa, pikemminkin se etten viihdy biksuissa ja perusuikkarit valikoimat on niin tylsiä. Aion hengaa niin koko kesän yodan lärvi masun kohdalle!

mymmeli
2/5 | 

On pitäny kysyykin sulta jo kauan, että tuleeko mitään lisäkuluja (esim tullimaksuja) black milkiltä tilatessa? Ite oon kans kuolannu uikkareita, mutten oo vielä uskaltanu tilata. Aina kun oon tilannut pidemmältä, niin hirveet loppukustannukset tullut ):

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Siellä on jatkuvasti niitä ei postikuluja kamppiksia, eli esimerkiksi tässä kuussa ei tuu postareita, ja tullit tuolle simmarille oli 17 euroa eli ne päälle hintaan. Ei mitään henkkamaukkahalpaa, mutta koska tiedän BM laadukkuuden niin ei harmittanut maksaakaan :) eteenkään kun en hitto soikoon mistään muualtakaan löydä sopivaa uikkaria, eli olisin voinut maksaa tuosta vaikka tuplahinnan ihan vaan siitä ilosta että kerrankin sopiva lipputankomallin uikkari :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011