Mitä enemmän tuijotan töissä näyttöä (eli joka päivä ja kauan), sitä huonommaksi näköni tuntuu menevän. Olen nykyään jo niitä ihmisiä, jotka siirtävät puhelinta kauemmas, että voivat yrittää zoomata tekstiä tarkaksi! En kyllä hyväksy vielä ikänäköä, mutta väsyneet silmät sen sijaan diagnosoin itselleni vaikka heti. Pitäisi yritää muistaa pitää taukoja silmille säännöllisesti. 

Onneksi rillirouskuna on helppoa olla, kun silmälaseja saa vaikka millaisilla väreillä ja kehyksillä. Sen lisäksi että ne auttavat kantajaansa näkemään, ne ovat asuste. Sonia Rykielin vanha lempimekkoni suorastaan vaatii seurakseen rillejä. 

No se megamoka. Kuljin ihan tyytyväisenä koko päivän tässä asussa siten, että en huomannut kuinka ylimääräiset sukkahousut olivat jääneet housujen sisälle salamatkustajaksi. Ne tekivät toisesta jalastani suht jännän muotoisen pohkeen takaosasta, mutkitellessaan makkarankuorihousujen ja tarkoituksella puettujen sukkahousujen välissä. En voi käsittää, miten en ole huomannut tuota ennen kuin kotona :D Kyseessä olevat sukkikset olivat vielä todella paksut talvisukkikset, ei mitkään huomaamattomat rimpulat! Nuo housut ovat niin supervenyvät, etteivät tunnu lainkaan ahtaammilta extratäytteellä.

Tämähän ei tosin ollut ensimmäinen kerta, olen aiemminkin kunnostautunut vastaavassa. Edellisellä kerran vedin kaupungilla kulkiessani perässäni puntista lepattavia ylimääräisiä sukkahousuja. Tyylikästä, takuulla.

Kommentit (8)

HanKo
1/8 | 

Mulle on käynyt tämä samainen moka kerran päivänä, jolloin kävin työhaastattelussa. En saanut paikkaa, wonder why? :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

hahha :D voin kuvitella sen fiiliksen kun huomaa asian tuollaisen muutenkin yleensä aika jännän tilanteen jäljiltä :D Mutta voin lohduttaa että kun teen haastatteluja töissä, en kiinnitä mitään huomiota haastateltavan vaatteisiin ellei niissä ole jotain todella huomiota herättävän poikkeuksellista :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nemeth
2/8 | 

Koettu sama!
Nuorempana minihameessa ja täydessä tällingissä tulin ravintolan vessasta kahden metrin mittainen vessapaperi kengänkoron alla =)
Treffikumppaniin teki vaikutuksen!

Hei ja tuon mekon haluaisin, kiiiitosss...

Katri_L
4/8 | 

Jos mitenkään helpottaa oloasi niin mulla on ollut alushousut (ylimääräiset siis!) läpinäkyvien sukkisten pohjeosassa julkisella paikalla. Ne alkkarit oli vielä käytetyt. Classy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010