Raflaavasta otsikosta huolimatta kyseessä kepeä tyttöjen ilta Tuulensuussa. Hyvää ruokaa, juomaa ja iloista mieltä. Pitäisi lorvia enemmän kavereiden kanssa vailla mitään aikataulua, jotenkin tuntuu että nykyään kaikki menemiset on pakko kellottaa minuutin tarkkuudella. Tämä koipivamma avasi ihan uusia ovia, kun treeniaikataulu on pari viikkoa puhtaana (eli voin treenata kun haluan, en ole riippuvainen joukkueen treeniajoista).Tässä nasua, Kirsi Nisosen lempparirusetti käy yksiin Minna Parikan laukun kanssa:
Torstaista tyttöjen iltaa seuraavana perjantaina olin kaupungilla siskoni shoppausassistenttina, neitokaisella kun on vähän vaateongelma huimasti hoikentuneen varren vuoksi. Ja lisäksi hän vihaa vaateostoksilla käymistä. Miten me voidaan olla sukua :D Homma toimii meillä yleensä niin, että raahaan siskon kaksi kertaa vuodessa kaupungille, valitsen hänelle vaatteet ja tyrkkään sovituskoppiin. Minä saan tehdä sitä mitä rakastan (leikkiä paperinukkea ihmisillä heh) ja siskoni ei joudu tekemään sitä mitä vihaa (shoppailla, yksin). Lisäksi meikän pettämätön vainunenä alennuksien ja kirppisjuttujen kanssa on ihan ylivoimainen, systerillä kului rahaa tasan 100 euroa ja käytännössä kassissa oli monta uutta asuyhdistelmää bilevaatteista arkiasuihin (pidin huolta että eri vaatteet sopivat yhteen), prätkäsaappaat (nahkaa), urheilu- ja alusvaatteita ja esimerkiksi Tiia Vanhatapion iltalaukku. Kierrokseen kuului tietysti myös kirppis.

Tätä kirjoittaessa tuli mieleen, että olisi pitänyt kuvata ostoskassien sisältö systerin päällä eri asuyhdistelmineen, siitä olisi tullut todellinen budjettishoppaajan opas alennusmyynteihin! En väitä että minulla olisi lahja, mutta näiden megasuperale- ja kirppislöytöjen suhteen minulla todella on jotain mystisiä taitoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

Liena
3/17 | 

Mäkin haluan shoppailemaan sun kanssa! :D
Haluaisin pitää osan nuoruusajan rockhenkisyydestä yhdistettynä klassisuuteen ja tyylikkyyteen. Haluan oppia olemaan verhoamatta itseäni kaapuihin vaikka olenkin lihonut, ei minun silti tarvitsisi itseäni häpeillä. Häpesin makkaroitani alipainoisenakin, eli tiedän ongelman olevan enimmäkseen pään sisällä. Opiskelijapudjetti veroittaa aika paljon, mutta tiedän, että pienellä suunnittelulla voisin minäkin saada toimivan vaatekaapin, josta löytyy päällelaitettavaa jokaiselle pukeutumisfiilikselle.

hansu
6/17 | 

Wau mikä määrä vaatteita tuolla hintaa! Vois itekin kokeilla sun kanssa shoppailua. Pistäs kilpailu pystyyn että voita päivä Nelliinan shoppailukaverina :D

Inka
7/17 | 

Nyt tuli vähän semmonen olo, että sun kanssa vois olla kiva lähteä shoppailemaan, koska ite en oikeestaan koskaan löydä mitään kivaa :D tai sitten oon vaa liian nirso vaatteiden suhteen?

Ihana hame muuten (:

keisari
8/17 | 

voi että, pistä kuule joku personal shopper -bisnes pystyyn. oon myös laihtunut enkä oikein tiedä mikä mun päällä näyttäis hyvältä. kaupoilla käydessä katon vaatteita edelleen läskisilmällä (=mietin, mikä kaapu sais mut maastoutumaan mahdollisimman tehokkaasti seinään ja piilottais pursuilevat makkarat). olis käyttöä sun palveluille :D

11/17 | 

Raflaava otsikko tosiaan.. meinas mennä kahvit väärään kurkkuun kun luin aluksi väärin. Kröhöm. :D

PS. Tuutko mun shoppailuassistentiksi myös? Kelpais tommoset löydöt noin pienellä rahalla!

Elviira
14/17 | 

Kaikilla naisilla pitäisi varmaan olla sinunlaisesi sisko! Tuollaiset löydöt 100 eurolla... huh!

16/17 | 

Ihana pussihame!!

Kirppikset ovat kyllä ihan ylihyvä paikka täyttää kaappia, jos ei ole mitään tiettyä mitä on pakko saada nyt just heti. Itse oon myös harjoittanut kirpputaitojani jo pidemmän aikaa ja rakastan vaatekaappiani enemmän kuin koskaan aikaisemmin :).
http://kirppisstyle.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010