H&M:n pilkkujakku on yksi viime vuosien parhaita ostoksia. Se on vaan niin täydellisesti minua. Ei tule syksyä ilman sitä. Lyhyt jakku sopii erityisesti mekkojen kanssa, vyötärömittaisena se mahdollistaa leveämmätkin helmat.

Tässä eilisen asua:Olen jättänyt Designtorilta ostamani vanhasta valokuvasta tehdyn rintakorun pysyvästi takkini rinnukseen, se ikäänkuin kuuluu siihen. Koska sain nyt jonkun dementiakohtauksen, en kuolemaksenikaan muista korun valmistajaa... apua?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
1/18 | 

niin ja kun mun tukka ei edes ole räiskyvän keltainen (oliskin!) vaan ihan haalea vaalea, se vaan vääristyy kuvissa kun optimoin värit vaatteiden kannalta oikein :) vaatteet blogin pointti, tukka ei. Mutta like said, siihen on syynsä miksi en tukkaa värjää ja se on juuri tuo kurja allergisoituminen. Minullakin on jo nyt tämä parin kuukauden päänahan lepo tehnyt ihmeitä, on pitkästä aikaa normaali olo eli en tiedosta että minulla on päänahka :---D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

olen selittänyt tämän saman jutun jo sata kertaa kommenttoboxissa/blogissa, että jos nyt vielä kerran. Nämä kuvat vääristävät tyven tummuutta ja väriä johtuen kontrastin lisäyksestä/kuvien sävytyksestä jne. Eli livenä tyvi sulautuu tukkaan ihan jees, sen kanssa voi elää. Olen allergisoitunut hiusväreille, joten värjäily on ylipäänsä vähän turhan hazardia puuhaa vain siksi, että tukkani ei näyttäisi "likaiselta". Kärsin mielummin hetken aikaa erikoisesta kasvurajasta, kuin että päänahka irtoaa astetta kovemman reaktion vuoksi. Ideana siis lopulta täysin oma väri, ei hiusväriä ollenkaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Thirsty U. Amigo

Irvokas on vähän turhan jyrkkä ilmaisu tuohon tyvikasvuun. Oma rouhea, parinkymmenen sentin juurikasvuni alkaa mun mielestä olla jo lähempänä irvokasta. En suoraan sanottuna edes ymmärtäisi tyvikasvuasi tarkkailla, saati sitten väittää tukkaasi likaisen näköiseksi. Oma kasvatusprojektini aikana ehkä vähäisin huoleni on ollut se, että antaisin hiuksillani fiiliksen epämääräisestä hygieniasta.

Tsempit kasvatuksen kanssa, itse olen reilun vuoden nyt ollut värjäämättä ja hiuspohjani on voinut erinomaisesti. Ei ole ollut vuoteen kutinaa tai kuivumista. Kesä myös tasoitti tyven ja värjätyn osan värieroja, mutta kuten jo aikaisemmin vihjasin, niin tyvikasvu on niitä huolia, joita en koskaan edes vaivaudu ajattelemaan.

Jenna
10/18 | 

Moikka:) ootko yhtään harkinnu et sävyttäisit tota sun tukkaa vähän enemmän semmoseen suuntaan ettei riitelis noin paljon sun oman tyven kanssa? Vai käsitikö oikein, että sun on tarkotus sun oma väri tuolta ihan kokonaisuudessaan kasvattaa? Nimittäin toi sun tukka näyttää nyt oikein kivan väriseltä, mutta kyllä toi läpipuskeva oma väri näyttää aika irvokkaalta tota lämpivää räiskyvää keltaista väriä vasten. Varsinkin kun se sieltä tulee enemmän kasvamaan. Sitten sun tukka ei kyllä näytä ikinä puhtaalta. Itse parturi-kampaajana lähtisin ehdottomasti sävyttämään tota latvaa ja pituutte "kylmempään" ja paremmin tuohon harmahtavaan omaan väriin sointuvaan suuntaan. Ja tummemmaksikin pistäisin. Ei toki yhtä tummaksi tarvitse laittaa kun työ tyvi, mutta hiukan:)

Ami
15/18 | 

Tuli yhtäkkiä tarve sanoa et sun tämä blogi, ja liikunnanvihaaja on yhtiä mun lemppariblogeja niistä mitä mää luen :) Siis ihana oot ja ihanasti kirjoitat! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu