En tiedä missä harhoissa olin kun luulin että voin käyttää rintakukkaa. Siivosin asustelaatikkoani ja ajattelin että miksipä ei, pitkästä aikaa. Todellisuus koitti hyvin nopeasti kun meidän tyttönen tarttui saman tien pikku nyrkeillään kiinni valkoisen ruusukkeen terälehtiin ja kiskaisi siihen malliin että tuli selväksi että ei näin, jos haluan säilyttää paitani ehjänä. Se on käsittämätöntä miten voimakas 4kk vauvan ote on ja miten nopeasti ne kädet ehtivät joka paikkaan :D En ehkä halua edes tietää  miten vikkelät sormet lapsilla on siinä vaiheessa kun lähtevät liikkeelle...


Paita - H&M / hame - Marimekko / laukku - Minna Parikka / kengät - Fly LondonKoin (sen minuutin ajan mitä ehdin kukkaa pitämään) melkoista nostalgiaa rintaruusukkeen kanssa, silloin muutama vuosi sitten en juuri muita asusteita käyttänytkään. Tällä hetkellä elän asusteiden suhteen suvantovaihetta, oikeastaan vain sormukset ovat päässeet käyttöön. Edelleen himoitsen sormiini sataa sormusta kerralla, mutta olen liian käytännöllinen ja pitäydyn vain parissa. Tylsä minä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

nelli

Onko tuo oikeasti Marimekon laukku? Hämmentävästi samanlainen kuin maxine....

Hih, kyllä jossain vaiheessa olo tuntui aika karsitulta, ei korviksia, kaulakoruja tms. Vuoden iässä alkoi helpottaa pahin repiminen. Silmälasit olivat myös toivottomat! Nyt 1,5 vuoden iässä repiminen on rauhoittunut, mutta taaperon on pakko saada oma koru kaulaan. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010