Niin. Pidetään hiljainen hetki rakkaan ruosteisen romuni puolesta, joka päätti siirtyä autojen taivaaseen eli vissiin kiiltävämmille ajoradoille vai mihin vihreitä niittyjä nyt voisi verrata. Olin (olen!) naurettavan kiintynyt siihen kotteroon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

SaaristonMajakka
1/18 | 

Voi kuule.. Niin olen minäkin NAURETTAVAN kiintynyt meidän autoon.. Voi juma siis.. tosin meillä on 15 kertaa isompi auto kuin sun murumicra..me pidetään isoa jenkkivania..mut se vaan on niin muruauto..Mä en halua luopua...EN!!!! Otan kuitenkin osaa menetyksellesi, osaan samaistua tuohon menetyksen suureen tuskaan.

2/18 | 

Voi että, otan osaa :( Poikaystävällä oli kans semmonen vm.89 Micra ja voi kyllä siinä oli tunnetta ku sillä ajoi :D kutsuttiin sitä nakkikattilaksi, koska se oli vähintäänkin yhtä pieni.

3/18 | 

Ruosteko kävi turmaksi vai joku muu? :( Osaan kyl niin hyvin samaistua fiiliksiin, sillä ite oon kans kiintyny autoihini aina aivan käsittämättömällä tavalla, vaikka eipä niistä yksikään oo ollu täydellinen "unelmien" auto, jonka oisin valinnu, jos oisin voinu valita minkä auton tahansa. Mulla on kans luopuminen rakkaimmasta eessä lähitulevaisuudessa, joten viivyttelen asian suhteen minkä pystyn, ku en kestä kohdata sitä hetkeä, ku mielettömän rakkaalle autolle pitää sanoa hyvästi. En varmaan ikinä opi luopumaan autoistani niiku "normaalit" ihmiset ja se sapettaa, koska oishan se ny hitto vie paljon helpompaa, jos ei tarvis märistä jonkun peltilehmän takia. :D

5/18 | 

Me jouduttiin myymään meiän vanha auto ja ne apinat jotka sen osti asuu samassa kylässä missä mä oon töissä. Nään sen viikoittain monta kertaa ja joka kerta meinaa tulla itku :( Ja silloin ko mies soitti että nyt se meni ja mä en ehtiny edes hyvästellä sitä niin silloin kyllä oikeastikki purskahdin itkuun, hyi kamala.

Että voi autoihinki kiintyä, I feel you! Otan osaa.<3

Nissan
6/18 | 

Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa, joka osaa taidon kiintyä vanhoihin romuautoihin. Viime viikolla piti vanha rakas Almera viedä vaihtoon ja itkin _koko_ ajomatkan autokaupalle. Automyyjä vähän kummasteli. :D

Outi
8/18 | 

Voi ei, osanottoni! Micra on autojen kuningas, ei voi muuta sanoa. Onneksi hyvät muistot säilyvät, jos mitenkään voi lohduttaa. :)

ilaisa
9/18 | 

Voi ei! Mä olen tosi pahoillani sun puolesta. Myös mulla on Micra vuosimallia -98 ja se on parasta a-luokkaa, joten tunnen sun tuskasi!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/18 | 

saaristonM: autot ovat persoonia :) toivottavasti teidän vani toimii vielä piiitkään!

laura: haha uskon :D micraahan joutuu ihan oikeasti ajamaan, eli keskittymään siihen hommaan!

bemary: turmaksi kävi jakopään hihnan katkeaminen :( unelmien auto on tietysti -69 Mustang (tai -67, en ole kranttu), mutta sitä ennen micra on pop :D

inneJ: rip myös meidän mikrolle, joka kuoli lauantaina :DDD

nuppu: apua, toi on paha! Poissa silmistä poissa mielestä toimisi paremmin...

nissan: sukulaissielu! Mä vetistelin siinä vaiheessa, kun hinausmies sanoi että nyt lähtee micra viimeiselle matkalle :D

dee: kiitämme.

outi: micra for life!

ilaisa: meillä on kohta -97 :))))) jotain valoa tunnelissa hemmetti sentään..

nekku: ime tuttia!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

-jenni
12/18 | 

Voi ei, minä olin myös aivan naurettavan kiintynyt vanhaan tojotaani. Muutama vuosi sitten kun ei ollut enää varaa pitää sitä, eikä niin tarvettakaan ja jouduin siitä luopumaan, niin itkuhan siinä pääsi. :D Ei mahda mitään. Ex-miehen mielestä se oli lähinnä huvittavaa, onneksi sentään auton hakenut mies taisi ymmärtää tunnearvon. :)

Jesse
13/18 | 

Mullakin kehittyy vahvoja tunnesiteitä autoon, kännykkään, monitoimikoneeseen jne. Ihan hullua. :,D Kun kuitenkin joskus niistä on luovuttava ja vaihdettava uuteen, esim. monitoimikone 20 vuoden yhteiselon jälkeen... Ja sydäntä raastaa antaa vanha kännykkä (kuin uusi!) mun miehelle kun tiedän että känny on viikon käytön jälkeen kuin rekan alle jääny...

14/18 | 

Hmm, eikö sen pysty yleensä vaihtamaan kummiski? Itellä on nykysessä se hyvä puoli, että hihna on metallia eli ei voi käsittääkseni katketa lainkaan.

No ei oo huono toikaan unelma, täytyy myöntää. :p Ite silti kallistuisin varmaan johonkin GM:n kasarijenkkilaivaan, jossa on saamarin pitkä perä ja keula. Ehkä. :D Ihan liikaa vaihtoehtoja, että vois valita ns. "parhaimman kaikista".

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
17/18 | 

jenni, nuo vanhat rottoset tuntuvat herättävän paljon enemmän tunteita kuin uudet kiiltävät autot :DD

jesse, haha toi on vähän kuin lapsena ei halunnut antaa pikkusiskolle omia barbejaan, kun se ei kohdellut niitä oikein :DD

bemary: ei paljon kannattanut vaihtaa kun kun koko kone sökönä :( ja moottoriremppa 250e maksaneeseen loppuunajettuun micraan niin.. :D voisin hyvin kuvitella sulle kasarijenkin!

v: hui en ikinä lähtis tuhoamaan parikoita festareille jossa kaikki talloo keikoilla hypiessä kenkien päälle! Ja fiftarimekko ei ole kauhean kätevä tuulisen meren rannalla, olis helmat korvissa :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

18/18 | 

Joo meinasin sisällyttää tohon kysymykseen heti sen, että "vai ehtikö moottori kärsiä", vaan jäi sitte laittamatta, vaikka mietinki, että et sä varmasti pelkän hihnan takia ois sentään luopunu rakkaasta. :p Moottorivika on tosiaan vähän eri juttu tommosessa vanhassa autossa ja kirpaseehan se uudemmanki kanssa.

Mä näyttäisin kerranki pieneltä semmosen auton ratissa, eihän mulla tietty muuta syytä ois... ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011