Pukeudun pääsääntöisesti aika tavallisesti, melko nykyaikaisiin vaatteisiin. Rakastan kuitenkin leikkiä myös menneillä vuosikymmenillä, sekoitan usein keskenään nykyaikaa ja fiiliksiä menneiltä ajoilta. Perjantaina kyläilyasussani oli mukana aika roimasti 20-lukua, sillä tunikani (H&M) vyötärö oli pudotettua mallia ja vaaleanpunainen Beth-hattu (KN Collection, saatu blogin kautta) olisi voinut keikkua melkein sellaisenaan myös 20-luvulla eläneen naisen kutreilla.

Pitkästä tukasta on aika helppo luoda tuollainen valepolkkatukka muutaman pinnin avulla. Ei tarvitse kuin suihkuttaa lakkaa tiukasti kiharrettuun latvaan että hiukset saavat vähän rakennetta ja pysyvät helpommin aloillaan. Sitten pyörittelee noin neljässä osassa latvat niskaan sykeröille ja kiinnittää pinneillä. Jos on vahvasti kerrostettu tukka kuten minulla, voi nyppiä lyhemmät karvat irralleen joka tekee lopputuloksesta rennon huolettoman. Hattu viimeistelee 20-luvun tyylin.

Kommentit (5)

MariaO
1/5 | 

Yleensä en asukuviasi kommentoi (ovat toki pääsääntöisesti omaankin mieleen:), mutta nyt. Voi että, miten hyvän mielen vaatteet! Ensimmäiseksi tuli mieleen Titanic! Olet todella kaunis nainen ja teet oikeutta mille tahansa vaatteen vuosikymmenelle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011