Tampereen Beauty Putiikista laitettiin viestiä, että kesätarjouksena touko-heinäkuun ajan he tarjoavat vaatehuoneen lukijoille Lash perfect -räpsyttimet 80 euron hinnalla (norm. 120e). Pitää vain mainita aikaa varatessa Nelliinan vaatehuone. Jos haluatte nimenomaan Jarnalle, joka laittoi minun ripseni, tiedoksi että neitokainen on lomalla 31.5.-16.6., mutta ihana Heidi hoitelee tuona aikana ripsenne yhtä kauniiseen kuosiin :)

Beauty Putiikin yhteystiedot täältä KLIK.

Kommentit (8)

naela

Tuosta sanasta "vaatehuonelaisille" tuli ensimmäisen kerran mielleyhtymä Simo Vaatehuoneelta, nyt vain 99,-
mainoksiin. Perjantaiväsymystä ilmassa ehkä... :)

viuh

kääk minkä teit! :D oon niin pitkään nyt arponut että otanko ripset kesäksi vai en ja päädyin siihen että en mutta nyt alkoi taas uudestaan houkuttelemaan. hitto :D olis tossa ihan kulman takana vielä tuo beauty putiikki....

tiina

mooooi :) lukenut oon jo tätä blogia jonkinaikaa, ja nyt tarttee kommentoida; KIITOS <3 !

meinaan oon harkinnu noita ripsiä jo jonkinaikaa, mutta nyt voin ne ostaa kun on opiskelijan kukkarolle paremmat ;) mutta voisitko kertoa, että soitetaanko sinne ja varataan aikaa, jolloin kerrotaan (/sanotaan) nelliinan vaatehuone :D ?

olen vähän avuton, mutta.. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012