Törmäsin ehkä noin kuukausi sitten Instagramissa jyväskyläläisen RIVA Clothingin vaatteisiin. Ajattelin silloin välittömästi, että ne ovat aika vahvasti mieheni tyylisiä, joten klikkasin brändin muistiin. Samalla viikolla feediini osui Riva Clothing musta Cat+pizza+space collegepaita ja mikäs siinä, melkein kuin meidän Nöpö möllöttäisi paidassa!

Showroomilta Tampereelta löydetty paita on tosi lämmin. Harjattu luomupuuvilla on ihanan paksua ja sisältä pehmoista, joten se on omiaan vapaa-ajan paidaksi vanhassa puutalossa. Minut ehkä tunnetaan mekkonaisena, mutta jos käytän ns. vapaa-ajan vaatteita, käytän mielelläni huikean hienoja sellaisia.

Vaikeaa keksiä hienompaa kuin kissa-pizza-avaruus-teemainen collari: 

En pääse irti siitä ajatuksesta, että meidän sangen ilmeikäs kissamme Nöbsteri tarvitsisi ehdottomasti oman printtipaidan. Paita, jossa on arvon kuningattaren karvanaama. Jokin niistä kissan tuhansista "vihaan teitä kaikkia" -ilmeistä :D 

Kommentit (2)

atomi
2/2 | 

Nöpön paheksuva ilme sopisi kyllä paidan koristeeksi, komppaan! Jos olisi myynnissä, ostaisin heti. Itselläkin on kissa ja tyttäreni karvakaveri on usein hoidossa (ihanat elukat, en vaihtais) joten kissanelkeet ovat tuttuja mutta kyllä teidän Nöpön ilmerepertuaari on ihan omaa luokkaansa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010