Täytyy myöntää, että ei tule pahemmin seurattua miesten muotia. En käy väittämään etteikö se olisi kiinnostavaa, mutta tarjonta on meihin naisiin nähden kuitenkin jokseenkin huonoa. Nyt oli pitkästä aikaa ensimmäinen kerta kun kiinnitin huomiota tiedotteeseen, joka koski miehiä. 

Suomalainen Aalto yliopiston kasvatti Rolf Ekroth on suunnitellut kotimaiselle outdoor-vaatteista tunnetulle Haltille oman malliston. Itseasiassa se mikä kiinnitti ensimmäisenä huomioni oli malliston nimi, Wu-Tang Sailing. Old school räpin vanhana ystävänä Wu-Tang Clania on tullut kuunneltua ysärillä jokseenkin paljon, ja oli pakko tarkistaa oliko nimellä mitään tekoa asian kanssa. 

Kävi ilmi, että Ekroth on viettänyt teinivuotensa täsmälleen saman musiikin äärellä kuin minä, mutta purjeveneessä. Näin ollen malliston nimeksi valikoitui Wu-Tang Sailing. Kiva tarina saa aina kiinnostumaan enemmän ja aloin selaamaan malliston kuvia. Wow! Kotimainen Halti ja nämä seuraavat vaatteet eivät ihan äkkiseltään sovi samaan lauseeseen, tai se oli ainakin oma pölyttynyt asenteeni tähän asti:

Malliston materiaaleista löytyy esimerkiksi laminoitua villaa ja Ekroth kertoo että hän on halunnut luoda vaatteita joissa on hyvä liikkua ja olla. 

Vaikka mallisto on näennäisesti miehille suunnattu, en näe mitään estettä sille, että vaatteista voi innostua sukupuoleen katsomatta. Jopa minä, ei pätkääkään teknisten outdoor-vaatteiden ystävä, innostun tuosta upeasta punaisesta jättitakista.  

On hienoa nähdä kehitystä ja rohkeutta kotimaan rintamalla myös perinteisten valmistajien osalta. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

En kyllä sanoisin Haltia kotimaiseksi . Suurin osa Haltin tuotteista tehdään riskimaissa (Kiina, Vietnam, Turkki...). Toisaalta - ei taida olla ainuttakaan urheiluvaatemerkkiä nykyisin, joka olisi oikeasti suomalainen...

Karkkinen

Toisaalta ei taida mikään muukaan urheilumerkki tehdä Suomessa mitään. Halti kuitenkin työllistää suomalaisia suunnittelijoita yms. Ja tää mallisto on hieno!!

Shrek
2/4 | 

Onpa hienoja! Mutta malli ei kyllä näytä yhtään siltä, että sillä olisi hyvä olla 😂

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010