Eilen aamulla hiukset olivat likaiset enkä ehtinyt niitä enää pesemään, joten kieppaisin ne poodle-kampaukselle (ohje). Sitten puin ruutupaidan, ja totesin että tästähän alkoi muodostua nyt fiftarilookkia vähän enemmänkin, joten ei muuta kuin punaiset huulet ja jenkkilippushortsit kehiin. Kuvissa conssien sijaan ihanat vintageluistimeni <3
Jenkkifiiliksissä pitkälti mennään, kuten ehkä voi huomata. Sekä luistimet että kaikki vaatteet ovat second handia.

Mitäs vielä... no mutta huomenta, se on sitten viimeinen työpäivä edessä ja terve vaan 6 viikon loma. Mainitsinko jo, että minulla alkaa LOMA! Vähän on sellainen epäuskoinen olo nyt, etenkin kun tietää mihin maanantaina on lähdössä, en voisi olla enää enempää innoissani!

Mutta ensin pitää selvitä juhannuksesta, eli mahtavan leppoisaa jussia kaikille!

Kommentit (8)

4/8 | 

Ihanaa juhannusta Taphojärven perheellekin! Minäkin oon täpinöissäni, varasin viimein elämäni ensimmäisen ulkomaanmatkan ja vieläpä kohteeseen, johon olen viimeiset 20 vuotta halunnut päästä; Irlantiin! KÄÄK! :)

Nipsu
6/8 | 

Aivan ihania kuvia! :) Hymy levisi korvasta korvaan, niin hyväntuulisia ja apua miten tyylikäs oletkaan ollut..

mymmeli
7/8 | 

Such a hottie!! Hiukset ja lasit on jotain mahtavuutta<3 Tarvitset alle vielä punaisen avoauton ja suuhun vaaleanpunaista purkkaa :D:D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012