Ihanaa pääsiäistä kaikille! Pakko vinkata oma all time lempparileffa kunnon söpömössöposkipusipusi -henkeen eli Holiday. Tänään TV5 klo 21:00!
 

Ja Holidayta ennen iki-ihana Cry Baby TV5 klo 19:15 ja viimeiseksi vielä Bridget Jones MTV3 klo 22:35! Bridget tallennukseen ja päälle heti Holidayn jälkeen, ja voitte olla varmoja että kaikkien aikojen siirappisin ilta on sitten siinä. Ja jos äijänne kestää tuon leffaputken kanssanne, olette sille velkaa bissen lähipubissa. Saku täällä jo pyörittelee silmiään että olenko ihan tosissani näiden kolmen leffan kanssa :D YES!

Kommentit (15)

sari
1/15 | 

Ja kaiken päälle tai lisukkeeksi tulee vielä MAMMA MIA!Jos niinkus jo haluaa fiilistellä kesää,merta,Kreikkaa-ei paha.Aurinkoista lankalauantaita!

2/15 | 

Mä mieluummin ostaisin vaan rehellisesti ite sen bissen. Liian pienet panokset :P

Onneks ei tarvitse mädäntyä kotiin vaan voikin lähteä kuunteleen hyvää konemusiikkia näin 30.3 kunniaksi.

Mate
7/15 | 

Holiday on kyllä ehdottomasti romanttisten leffan aatelia, siitä jää sellainen ihanan kevyt ja ilonen fiilis eikä se oo liian siirappinen. Love it! Ja Britget on tietty sinkkuleffojen ehdoton ykkönen! :D

Riikka
10/15 | 

Niinhän siinä kävi, että nukahdin Holidayn lopulla enkä nähnyt kuinka se loppukaan? Voisikos joku vähän ehkä valaista? :-D

Viole
12/15 | 

Holiday on tosi kiva hömppäleffa ja katson sen mieluusti uudestaan milloin vain. Ainoastaan lopun järjetön tanssikohtausmikälie meinaa pilata leffan... Onneksi siinä kohtaa voi jo vaihtaa kanavaa. :)

Irmeli
13/15 | 

Jo ennen Holidayta alkoi toisella kanavalla Broken English -niminen leffa, joka oli ihanan realistisen romanttinen! Kun se loppui ja käänsin Holidayn puolelle, tuntui se aivan hirveän muoviselta Hollywood-hömpältä :D

Sophia
14/15 | 

Holidayn jätin suosiolla joulunalusaikojen fiilistelyyn, mutta Bridget piti katsastaa pitkästä aikaa, ja yllätyin kun osasin Cry Babyn laulut ulkoa - on sitä ilmeisesti tullut joskus katsottua useammankin kerran. :D Mamma Mian voisi kyllä kaivaa esiin DVD-laatikosta; se unohtui tällä kertaa, mutta vielähän tässä ehtiin. :)

Mindy
15/15 | 

Oon miettinyt jo pitkään, mistä Holiday-elokuvan kerrasta toiseen jatkuva ihanuus johtuu ja todennut että se on hyvän mielen elokuva sanan varsinaisessa merkityksessä. Vaikka siinä on myös ihmissuhteiden nurjapuolia, niin eipä paljon jäädä murehtimaan vaan painetaan eteenpäin kohti onnellista loppua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012