Tämä julkinen salainen paheeni Nora Roberts vain paranee kirja kirjalta, kertakaikkiaan mahtavaa höttöä sujuvasti kirjoitettuna. Valkokankaan varjot toimii kuin junan vessa, romanssia ja rikoksia samoissa kansissa. Miten en ole aikaisemmin tajunnut tarttua näihin harlekiini-kirjoihin! Meinasin tukehtua kahviini kun huvikseni googlasin harlekiiniviihteen määrittelyä ja törmäsin seuraavaan:

"Harlekiinien suurkuluttajia ovat usein äidit, jotka joutuvat jatkuvasti myötäilemään muiden tarpeita. Romanssien lukeminen on tapa rajata itselleen tilaa arjen keskellä. Romanssiviihdettä on verrattu miesten suosimaan urheiluviihteeseen: molempien viehätys perustuu niiden kykyyn synnyttää voimakkaita tunteita."

Ahaa, äitiydellä selittyy siis romanssikirjallisuuteen tarttuminen. Selkee :D


 

Vai olisiko sittenkin siksi että tämän pikku tättähäärän kanssa touhutessa ei yksinkertaisesti jaksa keksittyä mihinkään vaikeaselkoisempaan. Tai koska yksinkertaisesti rakastaa hömppäjuttuja silloin tällöin.

Annin mielestä kengät ovat maailman paras juttu, se ei saa sormiaan irti pikku Vanseistaan.Tosiäiti leipoo myös pullaa. Olen laittanut KitchenAidini pyörimään oikein urakalla ja opetellut tekemään korvapuusteja ja dallaspullaa eli leipomaan sellaisia juttuja mitä en ole aikaisemmin edes harkinnut. En voi sietää taikinan vaivaamista, mutta nyt kun kone tekee sen puolestani niin kahvipöydässä näkyy muitakin herkkuja kuin vain juustokakkua. Pullantuoksuinen kotiäitiys, täältä tullaan! Tai sitten ei. Taidan tarvita roller derbyä ja taklauksia enemmän kuin uskoinkaan :D

Kommentit (9)

2/9 | 

Mmmm, korvapuusteja.. *kuolaus* Saatiin miehen äidiltä banskulaatikollinen Robertseja kirpparilla vietäväksi, mutten nyt osaa päättää koitanko lukea niitä ensin vai lykinkö vaan kirpparipöytää täyttämään. :D Pitääkö niitä lukea jossain tietyssä järjestyksessä?

Minna
3/9 | 

Mä en oo ikinä päässyt robertseja muutamaa sivua pidemmälle kun taas saman genren Linda Howard vie täysin mennessään. Robertsin elokuvat sitten taas oon katsonut monesti. Ihmisen mieli on ihmeellinen asia :-D

mt
5/9 | 

Nora Roberts on kertakaikkiaan aivan ässä :) ja Valkokankaan varjot on yksi suosikeistani. Mutta kommenteissa mainittu Linda Howard on myös varsin mukaansatempaava :)

AH
7/9 | 

Suosittelen myös vanhempia tuotoksia häneltä, esim Perintönä maa ja taivas, Rehellinen petos jne! Osa on tullut luettua tauon jälkeen jopa uudelleen.

Mervi
8/9 | 

Nämä Nora Robertsin romskut EIVÄT ole harlekiinikamaa, vaan ihan USAn bestseller-listojen kärjestä muun viihdekirjallisuuden parista. Harlekiinit on Robertsiltakin erikseen, ostappa jokunen jonkin marketin kassalta ja huomaat eron laadussa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011