Tämä H&M:n viktoriaanishenkinen vaalea pitsipaita on kohta 10 vuotta vanha, eikä sille ole käynyt tsiljoonissa pesuissa yhtään mitään. Paidan malli on edelleen ihana, rakastan tuollaisia pitsikauluksia. Tämä on todennäköisesti lähimpänä valkoista kauluspaitaa, mitä suostun (vapaaehtoisesti) käyttämään.


m10

m10

Vihreät housut - Selected Femme / Saappaat - Vintro


m8

m8


m9

m9

Tässä teille osoitus, että farkutkin voi pukea romanttiseen hörsötyyliin :D Minusta ei saisi minimalistista tyylitaituria vaikka voissa paistaisi, se ei vaan ole mahdollista. Antakaa minulle mikä tahansa yksinkertaisista yksinkertaisin vaate ja saan sen takuulla näyttämään kermakakulta pelkästään seisomalla sen vieressä.

Ps. Luulin eilen olevani muusina viikonlopun liikunnoista, mutta pommi iskikin vasta tänään. Pitkästä aikaa tekee mieli alkaa ulisemaan jokaisella askeleella, kun lihaksia särkee. Tai no, lihaksen säälittäviä alkuja särkee, mutta kuitenkin.

Kommentit (10)

villatyttö
1/10 | 

Hassua että vanhemmat H&M paidat ovat kestävämpiä kuin nykypäivän sellaiset. Mutta joskus ne jopa tehtiin Suomessa koska oli halpaa (!) tehdä niitä täällä. En nyt tiedä miten kauan siitä on.

2/10 | 

No mut hörsötyyli nyt vaan on parasta! Mullakin on yks ikivanha H&M:n pitsipaita yhä käytössä,ne kyllä tosiaan tuntuu olevan kestävämpiä kuin uudet!

3/10 | 

Joo ne lihassäryt iskee nimenomaan aina päivän, parin viiveellä :D Härreguuuuuuud miten on mahdollista että joku h&m-vaate on kestänyt sulla 10 VUOTTA O__O I'm amazed...

myohmy
5/10 | 

Sitä samaa kuin muutkin kommentoijat, eli ilmeisesti Henkkamaukan vaatteetkin on joskus ollut laadukkaampia. Tämän päivän H&M paidoista tuskin kukaan selviää yli kolmen vuoden ikään, jos edes kahden ja vähällä käytöllä. Niin surkeaa se laatu valitettavasti on, että joskus vaatteet näyttää jo kaupan rekissä mun silmiin kuluneilta. :(

...
6/10 | 

Täällä ilmottautuu yksi jolla on H&M:n paita ollut käytössä jo vuodesta 1997.Eli kyllä ne on joskus tehty kestämään :D

IrmaG
7/10 | 

Ihana ja mahtavan toimiva asu! Farkut ja pitsipaita toimii mitä parhaimmin yhteen, mulla oli joskus kookain pitsinen t-paita hyvin samankaltaisella kauluksella, ja rakastin yli kaiken yhdistää sen chino-tyyppisiin harmaisiin reisitaskuhousuihin.

8/10 | 

Liikuntainnostuksesi alkaa selvästi vaikuttaa lukemisen ymmärtämiseeni, kun ihmettelin otsikon perusteella, että missä ihmeessä tässä postauksessa mainitaan käsipainot, ja miten ne liittyvät romanttiseen hörsöön. Oh well... :D

H&M:ltä voi kyllä löytyä kestovaatteita. Minulla on pari 10 vuotta vanhaa takkia, jotka eivät ole kovasta käytöstä huolimatta menneet miksikään. Paitasi on tosi nätti!

värikärpänen
9/10 | 

onko sulle In love with fashion nettikauppa tuttu? Siellä on söpöjä mekkoja!

Kaisu
10/10 | 

Mitkäs farkut nuo on? Voisit laittaakin ihan omalle avainsanalle/aihealueelle housut. =) (Samojen housuongelmien kanssa täällä painitaan kuin sinäkin olet kertonut.)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011