Nyt on rosvokissaa kerrakseen eräällä pariskunnalla. Heti kun näin tuon Uhana Designin rosvokissakassin, tiesin että se tulee olemaan minun. Ja samalla kun bongasin kyseisen printin T-paidassa, tiesin että se tulee olemaan Sakun. Tänään laitoin hösseliksi, kun kerran Joonaskin. Me voidaan nyt sit morjestella mansen kaduilla rosvokissakassiemme kanssa :D
Reilun Kaupan kassini oli Kehräsaaren Pikku Putiikeissa -50% eli 7,50 euroa, koska se on muka kakkoslaatua. En tiedä mikä viiksikarva kisulla on vinossa, mutta en huomaa printissä mitään vikaa.

Tunnen mieheni maun sen verran hyvin, että ei tarvinnut erikseen kysyä haluaako hän rosvokissapaidan, sillä kun herra tuli kotiin ja läväytin teepparin hänen eteensä, reaktio oli että MAHTAVA!!! Miestenpaita oli 35 euroa.
(Itse neulottu myssy on joululahja isäni avovaimolta, on ollut käytössä joka ikinen päivä joulun jälkeen. Tais olla mieluinen paketti. Neulontarajoitteinen vaimo on erittäin iloinen lähipiirin neulovista.)

Ps. Nyt meidän täytyy vaan pitää huoli että ei hilluta rosvokissoilla samaan aikaan :D menee muuten liian pariskuntakahinaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (25)

Heaven Queen
1/25 | 

Heti kun bongasin täältä sun blogista tuon kassin tiesin että tahdon juuri samanlaisen ja tänään sitten reippaana tyttönä kävin hakemassa Rosvokissakassin uuteen kotiin. Kiitos hurjasti vinkistä! T-paitaakin kuolaan mutta jääköön sen hankinta myöhempään ajankohtaan.

Pienenä vinkkinä Rosvokissapaitaan rakastuneille: Ystävänpäivätarjouksena on nyt Pikku Putiikeissa Aikuisten t-paita + lasten t-paita yhteensä 50e.

Rousku
6/25 | 

Hei jos saan udella niin minkä kokoinen paita kuvassa on? Tarkoituksena ostaa miehelle tuollainen etäostoksena enkä ole koosta ihan sataprosenttisen varma, aika kapean mallisilta paidoilta vaikututtavat.. :)

tintti
8/25 | 

Vihdoin täälläkin samiskassi. Joskus Aamulehdessä tais olla juttu Uhanasta ja tykästyin, kävin katteleen netistä ja unohdin. Tänään onneks ravia Pikku Putiikkiin ja viimenen kassi kainaloon. Että kiitos vinkistä ;)

riikss
9/25 | 

Heiippa!! Oliskohan mahdollista saada tuon pipon neulonta kaavat blogiisi myös? Vaikka et nyt mitää neulonta blogia pidäkkään :D meinasin alkaa kutomaan itselleni samanlaista pipoa kun sinun lahjaksi saamasi mutta tuo olisi vielä parempi vaihtoehto mikäli tietäisi miten tuo on tehty ;)

Scarlett
15/25 | 

kiva zorrokissalook ^_^ on ihan siun tyylinen, vaikka onkin noin musta ja pelkistetty. (:
ja ehdottomasti pistätte nua yhtäaikaa päällenne, on just ihania tollaset pariskunnat joilla löytyy yhtäläisyyksiä vaatetusta myöten! (;
terkut Nöpölle<3

16/25 | 

Mä itse asiassa en just sen takia ostanu sitä kun sanoit ostavas sellaisen Sakulle. Ans kattoo ny!

Mikään ei tee kesää niin kuin Juti seppele päässä! ;)

Olivia Rouge
17/25 | 

Siiiiiis mä just lauantaina puhuin tolle mun Mr:lle että mä ostan ton kassin ja ostan sille ton paidan. Et miten ois tämmöne tuplapariskuntatreffit kera rosmokissojen? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013