Miten olen voinut unohtaa kirjoittaa Aftonista ja vanhojen autojen paratiisista! Kun kuvia selatessani alkoi näkyä autonnokkaa jos toistakin, lamppu syttyi päässäni, Afton, Oklahoma! Tämä vanha 1930-luvun D-X asema on pakollinen pysähdyspaikka jokaiselle, joka arvostaa menneiden vuosikymmenten muotoilua. Silloin autot olivat vielä something else, nykyään ne ovat ainoastaan tylsiä.

Aftonin asemalla häärää nainen nimeltä Laurel Kane yhdessä miehensä kanssa, mutta autot kuulemma ovat Laurelin. Respect ;) Laurelin asema toimii epävirallisena Route 66 visitor centerina, mutta se mikä paikasta tekee must-seen on juuri automuseo. Parin hallin täydeltä toinen toistaan jumalaisempia klassikko Packardeja, ai että!


b1route66 laurel kane

b1route66 laurel kaneb9route

b9routeb8route

b8routeb7route

b7route

En osaa kirjoittaa näistä autokaunottarista muuta kuin että aaaaaaah! Olin niin fiiliksissä pyöriessäni kahdessa näyttelyhallissa toinen toistaan upeampien kiiltävien pirssien keskellä.


b6route

b6routeb3route

b3routeb4route

b4routeb5route66

b5route66b2route

b2route

Museo on ilmainen, mutta tietty kannattaa tukea toimintaa ostamalla jotain lahjatavarakaupasta. Ei ollut vaikeaa, kaikkea maailman mahtavinta 66-aiheista settiä tarjolla, eikä mitään peruskrääsää vaan huolella mietittyjä muisto- ja käyttöesineitä. Ja muistakaa ilman muuta jutella myös Laurelin ja hänen miehensä kanssa, he, kuten kaikki vastaavien paikkojen isännät, haluavat varmasti vaihtaa pari sanaa kanssanne. Osoite navigaattoria varten: Afton D-X Station, Laurel Kanen automuseo 12 SE First St Afton, OK 74331 Huom! Asema voi olla vähän hankala huomata, koska se ei erityisesti pistä silmään ympäristöstä. Me ajoimme ensin paikan ohi (jää idästä länteen ajettaessa vasemmalle puolen tietä), ja jäin miettimään että jotain täällä Aftonissa piti olla hmm... kunnes välähti ja hihkuin että stop stop, U-käännös! Kannatti kääntyä takaisin. Ps. kun tässä lamppuja sytyttelen niin samalla tuli mieleen että Laurel kertoi kirjoittavansa omaa blogia ja kuvaavansa sinne aseman elämää... että ketäs sieltä sitten löytyikään kirjoittamassa vieraskirjaa :D KLIK!

 

Lue muut 66-postaukseni tämän linkin takaa. 

Kommentit (11)

Pesunalle
1/11 | 

Uaaaah, mikä paikka! :D Tuo olisi tällaisen isänsä aivopesemän tytön unelmapaikka. :D Isällä kun on kaksi -66 vuoden autoa ja hän on tartuttanut rakkauden vanhoihin autoihin minulle. :D Mua ei olisi varmaan saanut tuolta pois. ;)
Niin ja asian ohi, tuo sun hiustenväri noissa kuvissa on ihana! :D

2/11 | 

Oi, oi, OI - mikä postaus tällaiselle autohöperölle!!!! KIITOS!! Aivan kertakaikkisen ihania, mulla menis tuolla varmaan päivä kun kiertäisin silittelemässä jokaisen! ;)
Upeita kaaroja!! Ja sun hiukset on muuten aivan superkauniin väriset, mun on sanottava. Rakastan tuollaista toffeen sävyä! <3

mymmeli
3/11 | 

Oi ihanan näköinen paikka! Autoista en mitään ymmärrä, mutta kauniit, värikkäät Vintage cars = pure love. Ja täytyy sanoa että ihan loistava kuva teistä Laurelin blogissa! :D Enpä olisi ikinä uskonut että teistä sanoisin näin, mutta täytyy kyllä sanoa että verratuna noihin muihin kuviin näytätte kyllä jotenkin niin suomalaisilta (mutta tyylikkäiltä suomalaisilta, ei niiltä keski-ikä-sandaali-tennissukka-turisteilta :D)! Päällä pelkkää mustaa + kalvakka iho ja blondit hiukset :D Kun taas ruotsalaisneitoset ovat luonnollisesti pukeutuneet pinkkiin ja sortseihin ;)

Suvi
5/11 | 

Heh hee, pakko mainita kun vilkaisin tota blogia, et teidän asuinpaikaks on nimetty Tampek :). Eikä Ruotsissa taida olla Llinkdping nimistä paikkaa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013