Vaikka ollaan vasta puolivälissä matkaa, tiedän jo nyt että minun sydämeni jää Texasiin. Landelikka on kotonaan täällä. Muistuttakaa tästä sitten, kun hihkun innosta jossain Arizonan aavikoilla. Mutta joka tapauksessa, tämä maisema, ihmiset, musiikki ja vintage joka nurkalla, tämä on ihan mieletöntä. Käytetyt cowboy-bootsit jalassa on helppo hymyillä. Ja Tampere, sinua on varoitettu, minä mittailen Hämeenkatua koko syksyn ainoastaan mustissa kirjailluissa kaunokaisissani. Howdy vaan Tampereellekin!

Hotellissa on niin surkea nettiyhteys että laitan vaan fiiliskuvan mitkä tunnelmat täällä on meneillään:


Oltiin tänään juhlimassa 4th of July eli itsenäisyyspäivää kymmenien tuhansien paikallisten kanssa. Aika huikea päivä takana. Ihan hyvä että tämä netti ei toimi, minun on pakko vähän sulatella tapahtumia, tai näpyttelen muuten sellaista pulinaa täältä tulemaan että kukaan ei jaksa lukea :D

Kommentit (8)

iii
1/8 | 

Joo, sama täällä! Vaikutit ennenkin hirmuisen symppikseltä mutta nämä matkapostaukset ovat heittämällä parasta mitä olen lukenut suomalaisissa blogeissa pitkään aikaan. :)

Teukka
2/8 | 

Loistavaa, ihanaa, parasta!! Tää road-tripistä kirjoittaminen nosti sut ykköseks mun henk.kohtaisella lempparilistalla! Oot ihanan persoonallinen tyyppi, kirjoitat hyvin ja oot reissulla joka on mun unelma :D
Ihanaa loppureissua ja keep up the good work- me luetaan ja tuetaan täällä koto-Suomessa! Ja ollaan kateellisia, silleen positiivisesti :)

3/8 | 

No howdy! Törmäsin blogiisi äsken aivan yllättäen ja täällähän on niin ajankohtaista meininkiä, että! Ollan nimittäin lähdössä häämatkaseikkailulle juurikin Jenkkeihin ja tarkemmin etelävaltioihin, Texas kutsuu siis myös! Missä kaupungissa siellä olitte? Tuleeko vielä lisäpostauksia? :)

Creepy
5/8 | 

Näin unta, että olin samalla Roller derby -kurssilla sun ja Sakun kanssa ja tunnin päätteeksi saunottiin yhdessä.

Outi
6/8 | 

Kiitos kiitos kiitos Nelliina kun otit minutkin matkalle mukaan. Blogisi matkajutut ovat parhautta ja ihanaa virtuaalimatkustelua tällaiselle oman elämänsä vangille. 3v kaksosten kanssa kun reissataan ainoastaan meren rannoille.

Olga
7/8 | 

Minunkin sydämeni jäi sinne. Korjaa talteen, jos törmäät siihen. ;) Teksasin kanssa on vielä kana kynittävänä, joten sinne on palattava - toivottavasti useamminkin kuin kerran!

Tiina
8/8 | 

Texas on vienyt palan minunkin sydämestäni. Muistakaa syödä kunnon Texasin herkkuja siellä ollessanne! Tai no lihansyöjille sieltä löytyy aina yhtä herkullinen Texasin Chili, angelhair spagetin ja maissileivän kera :). NAM! Mä haaveilen Texasista sun kuvien välityksellä mutta joskun minun on sinne vielä palattava!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012