Kävi jokseenkin tuuri, että osuttiin rullaluistindiscon ovelle about sillä minuutilla, kun se aukesi. Sitten rullattiin koko ilta paikallisten esiteinien kanssa Justin Bieberin tahtiin :-----D nämä ovat näitä epätodellisia kokemuksia, mitä ei voi uskoa todeksi vaikka kuinka nipistäisi itseään.


Parit lisäkuvat Liikkiksen puolella. Sis. Disco-Sakun :D

Eilen oli aika täydellinen päivä, pääsimme jopa käymään paikallisen taiteilijan kotona iloisten sattumien kautta, mutta se onkin sitten jo toinen tarina. Jos koskaan matkustatte jenkkilässä maaseudulla, avatkaa suunne joka paikassa ja ihan kaikille, teille aukeaa ihan uudet ovet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Kate
1/4 | 

Upeeta, että laajoja päivityksiä tulee usein. Tämä reissu on tämän kesän paras jatkokertomus. Pitäkää hauskaa!

Sariska
4/4 | 

Jee, hieno juttu että satuitte roller -paikkaan noin sopivalla hetkellä, taidatte olla aika Hannu Hanhia :) Ehtiihän sitä drive-in teatteriin vaikka kuinka monta kertaa vielä matkalla, jos haluaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu