Amerikassa liikkuessa kannattaa pitää silmät auki mielenkiintoisten tienvarsipaikkojen varalta. Hylättyjä ränsistyneitä huoltoasemia, taloja ja muita rakennuksia näkyy siellä täällä. Toki koskaan ei voi tietää onko mörskän näköinen rakennus oikeasti hylätty vai ei, eli varovaisuutta peliin. Parhaimmillaan pääsee kuitenkin tutkimaan vanhoja tavaroita, ja mielenkiintoisia vanhoja mainoksia ja seinämaalauksia. Tässä esimerkkinä eräs kohde, löytyy motarin varrelta väliltä St. Louis - Memphis.

Lievää mustaa huumoria tästä voisi veistellä...
i8route66
i8route66


i4route66
i4route66


i1route66
i1route66

 
i5route66
i5route66


i6route66
i6route66i2route66
i2route66

Boom Cityssä ei ollut enää juuri irtaimistoa juuri jäljellä, ainoastaan yksinäinen tuolinraato törötti rakennuksen edessä. Kun varoitin tuolla aikaisemmin siitä, että hylätyn näköinen murju ei välttämättä ole lainkaan hylätty, minä todella tarkoitan sitä. Täällä on tullut todistettua ihmisten asumista mitä omituisimmissa asuntovaunuhökkeleissä. Pari kertaa olen säikähtänyt oikein kunnolla, kun olen katsellut kiinnostuneena jotain junanvarressa seisovaa asuntoauton raatoa, ja yhtäkkiä sen ovi on auennut. Jeez sentään, että on ollut sydäri lähellä! Eli ensin on parempi tutkailla kauempaa, ettei löydä pian nenäänsä vastatusten haulikon tai vahtikoiran kanssa :D

Lue muut Route 66 -postaukset tämän linkin takaa. 

Kommentit (3)

aila

Ihan samaa piti tulla kommentoimaan näistä matkajutuista. Ihanaa että jaksat, olet huippu !

Mullakin on ollu pitkään haaveissa samanlainen reissu. Ehkäpä vielä jonain päivänä iteki pääsen!

Mikä kamera teillä on tuolla käytössä? Ihania kuvia! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012