No niin, ihan jokainen 66-turisti haluaa varmasti ottaa tämän seuraavan maalauksen kanssa muistovalokuvan. Tiemaalauksia on melko harvakseltaan näkyvillä, joten tässä pari tärppiä tuleville roadtrippaajille. Yksi iso maalaus on Gay Parita aseman edessä, mutta tie on melko liikennöity joten kovin omaperäisiin poseerauksiin ei ole aikaa.

Mutta jos haluatte kuvailla matkajoukkonne kanssa rauhassa, Kansasin osavaltiossa, heti Rivertonin jälkeen, pienellä alle 100 metrin kiertotiepätkällä juuri ennen Rainbow -siltaa, tiessä on sekä näitä perusmaalauksia, että Kansas Route 66 -maalauksia. Valitse omasi ja laita kamera laulamaan. Tämä pieni kiertotie näkyy päätielle sillan vuoksi hyvin, se kulkee täsmälleen päätien vieressä, mutta siinä ei kulje autoja joten aikaa turistipönötyksiin on hyvin eikä tarvitse pelätä että joku tsiljoonista satalasissa ajavista rekoista ajaa ylitsesi.


Tämä saattoi hyvinkin olla turhin Route 66 -postaus, mutta sikäli kun jotain kaltaistani informaatiokeskeistä ja järjestelmällistä matkailijaa nämä tiemaalaukset kiinnostavat, niin tässäpä tuli täsmäisku :D

Kommentit (1)

Sumeli
1/1 | 

Hienoja paikkoja olette loytaneet.
Meilta loytyy pihasta -75 vuoden oranssi camppervan ja miesta himottaisi lahtea ajamaan 66. Katotaan milloin saa puhuttua mut ympari :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012