Tampere-talon UPEE-kirppistapahtuma oli kaikin puolin kiva kokemus. Minulle pääosin myyjänä, mutta ehdin pikaisesti pyörähtää myös muutaman viereisen kirppispöydän luona sekä vierailla Uhana Designin standilla. Uhanalaiset myivät mallikappaleita, vaatelainaamossa olleita tuotteita sekä henkilökunnan omia vanhoja vaatteita.

Pääsin käymään standilla vasta pari tuntia tapahtuman alun jälkeen, jolloin oli ihan odotettavissa, että parhaimmat herkut oli myyty. Mutta mukana oli selvästi ripaus tuuria, sillä löysin rekiltä (ainoa kappale!) juuri sen vanhan malliston kimonotakin, josta elättelin toiveita. En tiedä oliko takki second hand, kakkoslaatua vai mallikappale, mutta hinta oli alle puolet alkuperäisestä. 

Kimonotakit mekkoina, rakkautta ensi silmäyksellä. Tässä pääsiäisviikonlopulta synttärilookkiani. Tyylifilosofiaani noudatellen kunnon väriöverit:

Takki: Uhana Design / laukku: Marion Godart (Mustahöyhen) / ballerinat: Palmroth Original (saatu blogin kautta) / korvikset: H&M

Marion Godartin vaaleanpunainen muovilaukku vie ajatukset 50-luvulle. Sinne ei mahdu koko maailma, mutta kuitenkin kaikki tarpeellinen. Herättää aina ihastusta lapsissa, takuuvarma hitti lapsisynttäreillä :D

Ps. älkää välittäkö, että hiukseni näyttävät joka päivä entistä enemmän vappuvärillä suihkutetuilta. Ostin uuden sävyttävän shampoon sekä hopeakuivashampoon, joista kumpaakaan en ole vielä onnistunut käyttämään täysin oikein. Ottaa vähän aikaa tämä opettelu... harjoitteluaika tosin on aika nappi näin vapun korvilla. 

Kommentit (5)

lusene
1/5 | 

Juuri katsoin, että kylläpä onkin nätti vaaleanpunaisen sävy hiuksissa :D Hieno takki myös!

Vierailija
2/5 | 

Hei mitkä hiustuotteet on kyseessä?? Ikuisessa taistelussa keltaisuutta vastaan tuotevinkit on aina arvokkaita :) hopeakuivashampooseen en ole törmännytkään!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Hopeakuivashampoo on Biozellin Silver, ja siitä totta vie tulee sinertävää tukkaan joten testaa kuinka kauaa kannattaa suihkuttaa, ettei lopputuloksena ole läntti päässä :D :D Vaaleanpunainen shampoo taas on Celeb Luxury VIRAL, ja sillä vaikuttaa saavat tosi hienosti sävytetyt hiukset kun vaan taas olisi ensin vähän testannut sen ärhäkkyyttä. No, tekemällä oppii :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010