Jatketaan vielä vähän epäilyttävillä housuilla, tällä kertaa Edinburghista löydetyillä Beetlejuice-pystyraitamallilla. Heti kun sataa, iloiset värit muuttuvat kohdallani synkistelyyn. Jos joku on fiilispukeutuja, niin minä. Tyylini vaihtelee äärilaidasta toiseen vuorokauden vaihtuessa. Vaatteet ei ole mun aatteet, mutta fiilikset on.
Sifonkiraitatunika on itse tehty, saappaat YourFACE.

Vaatteiden lisäksi eilen oli muutenkin kunnon synkkä hetki eli hermo menee -päivä, kävin niin kierroksilla joka asiasta ettei tosikaan. Kuvassa huulien sijaan pitäisi punaisena leimuta silmät. Tuntuu siltä, että pitää ehtiä hoitamaan kolmen ihmisen asiat vaikka minua on vain yksi, tällä hetkellä esimerkiksi sähköpostissani on reilu pari tuhatta mailia lukematta (en saa henkeä kun ajattelenkin asiaa). Onneksi en ole stressierkki ylipäänsä, minulle riittää AAARGH -päivä pari kertaa vuodessa. Silloin on parasta kaatua sohvalle, katsoa jotain aivot narikkaan -matskua ja unohtaa maailma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

1/9 | 

En tiedä oonko vaan missannut, mut mielestäni et oo maininnut Kluuvissa lopettavan Minna Parikan pop upin alesta. Se oli nyt kiihtynyt ad. miinus 60% normihinnoista. Omassa 37-38 koossani ei enää ollut juuri jäljellä, joten jouduin tyytymään hanskoihin, joita olin jo keväällä himoillut. Isompikenkäiselle näytti olevan vielä paremmin tarjontaa.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/9 | 

hih sulla on kiva tyyli :----D no joo.

mä oon ehkä viimeisin kenen pitäisi kirjoittaa alusvaatteista, paitsi ehkä että auttakaa luuseria -tyyppisiä tekstejä, nimim. viimeinen vuosi urheiluliiveissä...! Pöksyissä tosin olen kunnostautunut edellisillä jenkkilänreissulla, raahaan aina matkalaukullisen pitsiä mukanani Victorias secretista <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

elijah
4/9 | 

Heissan ihana Nelliina! Motherfuckin' Fashion blogissa pidettiin "Linkitä Blogisi"-juttu, jossa lukijat saivat linkata oman bloginsa kommenttiboksiin, ja tästä Laura valitsee viisi mielestään parasta. Mietin, että olisi kiinnostavaa nähdä täällä samantapainen päivitys, lähinnä sen takia, että olisi siistiä kuulla kaltaiseltasi konkarilta millaiset jutut blogeissa on omasta mielestäsi hyviä ja mitkä huonoja :) Hirveä hommahan siinä sulle olisi, mutta olisi niin kiva nähdä, millaiset blogit sinuun vetoaa! Ja tietysti olisi varmaan hienoa lahjoittaa lukijoiden paljon tuntemattomammille blogeille uusia lukijoita ja kokeneemman tekijän kannustusta :)

Ninni
5/9 | 

Hitsi sun tyylis on kyllä tosi samanlainen kun mulla! Mahtavampi ja idearikkaampi tosin! :D

Kysyin joskus aiemminkin, mutta tais hukkua kommenttitulvan alle: ootko koskaan miettinyt tekeväs jotain blogitekstiä alusvaatteista? Se on itelle ollut aina vaikee pala. En vaan osaa :DDD nimimerkillä perustyylillä yksvärisillä since 2008 :P

Ois kiva kuulla ideoita ja vinkkejä ku meillä menee selkeästi maku aika samoilla linjoilla.

6/9 | 

Mä oon samanlainen fiilis-ihminen kynsilakkojen kanssa. Heti kun ilmat synkkenee, mä kaivan (tosin innosta hihkuen!) tummat värit esiin - vihreät, viinin- ja tummanpunaiset, mustat, teräkset, ruskeat ym. Sitten taas kesällä en osaakaan pitää ko. sävyjä, vaan melkein mitä neon - tyylisempi pinkki / keltainen / sininen / vihreä / oranssi niin sitä parempi..! Tosin on nekin sitten pitkän talven aikana kivoja piristysruiskeita :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011