Kipparitakki ja punaiset farkut, oldie but goodie. Heti kun lämpötila vähän nousee, hylkään megatoppatakit ja alan vetää keväisempää linjaa. Saatan ehkä kerjätä vilustumista, mutta jostain syystä minuun ei tunnu tarttuvan mikään flunssa tänä talvena. Ympäriltä lakoaa kavereita ja työkavereita kuin heinää, mutta meikä se vaan hymyilee iloisena ja terveenä. Olen ilmeisesti kehittänyt jostain vastustuskykyä, koska nuorempana minä olin se joka oli aina kipeänä.Mikä ihana aurinko ulkona, tuli heti lenkkifiilis. Tämä on se hetki kun menen tarkistuttamaan pääni -->

Kommentit (16)

K
4/16 | 

Noi mainitsemasi ja muut banaalimmatkin virukset muuttuu niin nopeasti, ettei pari vuotta sitten sairastetut taudit enää immuniteettiä aiheuta. Uskoisin enemmän tohon paremmin itsestään huolehtimisen aiheuttamaan suojaan :) Jos syöt D-vitamiinia purkista, niin sekin lisää vastustuskykyä.

14/16 | 

Hiukset näyttää aivan ihanilta näissä kuvissa (näyttää siis muutenkin, heh) ja tuo takki on kyllä upea!:)

maria
15/16 | 

Olisiko se urheilu syynä terveenä pysymiseen.... Tein vastaavan elämäntapamuutoksen noin 3-4 vuotta sitten, ja eipä ole tullut paljoa sairasteltua sen jälkeen, vaikka aiemmin olin tautimagneetti.
Punaset pöksyt on pirtsakat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011