Röyhelöt ovat tänä keväänä niin suuri muotihitti, että niitä näkee vähän joka puolella aina huppareista lähtien. Adidaksen kolmiraitaverkkareita röyhelöillä höystettynä odotellessa. Toisaalta, miksipä ei lisätä vähän röyhelöä oloasuihin. Minulle ei tarvitse varsinaisesti myydä röyhelötrendiä, olen ollut messissä jo 80-luvulta asti kun ompelin innoissani röyhelöhelmaista yöpukua itselleni rättikässän tunneilla. Se vaaleanpunainen kukkaunelma oli jokaisen Hyacinth Bucketin tyylitajun jakavan märkä uni!

Löysin Mangosta yönsinisen kapean hameen, jossa on kunnon röyhelöhelma. Näppärä pieni vaatekappale kaikkien peplum-paitojeni pariksi. 

Takki: Object / pitsipaita: H&M / laukku: H&M / kengät: kirppis / Kaulahuivi: PURA / hame: Mango

Kävelin noilla n. 8 cm korkkareilla aamusta yöhön viime lauantaina ja pakko myöntää, että nyt ei ole enää turnajaiskestävyyttä päkiöissä ihan samaan malliin kuin ennen. Ennen 12 tunnin korkkarikävely ei tuntunut missään, mutta nyt tarvinnee alkaa kantaa taitettavia ballerinoja laukussa! On tämäkin, vanhuus ei tottavie tule yksinään :D

Kommentit (2)

Remonttimyyrä
2/2 | 

Moikka! Kysyn nyt vähän aiheen vierestä, onko jotain kautta mahdollista päästä lukemaan juttuja sun puutalo-blogista? Mulla on vihdoin uusi koti ja remonttia tulossa, lukisin mielelläni sun vinkkejä sekä ihailisin niitä inspiroivia kuvia mitä blogi oli pullollaan! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010