Ystävänpäivä kului varsin sydämellisissä merkeissä (haahaa), ja teemapukeutuja numero uno ei voinut mitenkään vastustaa Asoksen sydänpaitaa. En voinut myöskään vastustaa rekvisiittana olleita sydänilmapalloja roller discon jälkeen, joten tungin niitä micran täyteen Pirkkalasta lähtiessä. Nyt saan iloita punaisista palloista kotona. Tai siis Anni saa iloita, lasta vartenhan ne toki on ^^ Ainakin se katselee niitä ihan haltioissaan.
En olisi ikinä odottanut noin suurta osallistujamäärää rullaluistindiscoon, jengiä oli kuin pipoa. Hienointa oli nähdä radalla kaiken ikäisiä innokkaita luistelijoita, erityisesti junioreiden rohkeutta ei voi kuin ihailla. Itse kun aloitti luistelun vasta aikuisena, jäi väkisin jumiin itsesuojeluvaistonsa kanssa. Lapset ja nuoret taas eivät pelkää kaatumista ja taidot kasvavat parissa tunnissa sen verran mitä itsellä parissa kuukaudessa.

Minulla oli niin ihana ilta, kun sain huviluistella ja haahuilla radalla vailla huolen häivää. Yksinkertaisesti rakastan rulliksia ja omaa lajiani. Tosin sain selkäni (?!) niin jumiin että nyt ei pää käänny, mutta laitetaan ruosteen piikkiin.

Huomio! Jos olet kiinnostunut roller derbystä harrastuksena, Tampere Roller Derby (naisluistelijat) ja Tampere Rollin' Bros (miesluistelijat) järjestää open skate -tapahtuman tiistaina 24.2. Tampere Areenalla klo 19 alkaen. Open skatessa pääsee kokeilemaan luistimia meidän hellässä huomassa ja kyselemään mitä ikinä mieleen tulee lajia koskien. Samalla voi hakea mukaan kevään alkeiskurssille. Lisätiedot FB-tapahtumasta tai TRD:n nettisivuilta.

Kommentit (4)

katsing
1/4 | 

ihania kuvia, ja tosi hauskan kuuloinen tapahtuma!

ehkä hieman typerä kysymys, mutta mitä luulet, voiko aikuisenakin oppia luistelemaan (nimenomaan derbyä) edes jollain tavalla siedettävästi jos on maailman surkein luistelija, tasapainoltaan huono ja vieläpä melko kömpelö ja huonosti koordinoitu henkilö? :D roller derby kiinnostaisi lajina aika hurjasti, mutta pelkään etten ikinä oppisi luistelemaan edes jollain tavalla siedettävästi pärjätäkseni lajissa. eli miten vaikeaa derby-luistelu lopulta on? :D

s
3/4 | 

Jossain oli muuten vinkki, että vauvan käteen tai jalkaan voi sitoa helium-ilmapallon. Kehittänee jotain hahmotuskykyä kun esim. makailee selällään ja saa pallon liikkumaan heiluttamalla raajaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011