Tässä on yksi kuluneen viikon lempiasuistani. Meillä oli illanistujaiset työporukan kanssa tiimipäivän päätteeksi ja sovelsin enemmän on enemmän -tyylifilosofiaani pitkästä aikaa oikein kunnolla. Olen aina rakastanut runsaita kuoseja ja värejä.

Vogue tiesi kertoa, että tänä syksynä olen taas muodikas. Mitä enemmän kuoseja samassa asussa, sen parempi. Kiinnostavaa oli myös huomata, miten paljon värikkäitä sukkahousuja kyseisen lehden muotikuvissa näkyi. Ko. vaatekappale on vuodesta riippuen joko täysin out tai super hot. Olen näin ollen aina välillä in ja välillä out. Oh well. 

Hame: Kenzo x H&M, Paita: H&M, Nilkkurit: Ecco. 

Kommentit (3)

Sofia / Sofian Stoorit
1/3 | 

Pääasia, että on omasta mielestä aina tyylikäs ;) Itse pidän kovasti kuoseista, mutten jotenkaan osaa yhdistellä niitä omaan makuun sopivaksi. Sun asussa kaikki kyllä sopii yhteen niin saumattomasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat