Parit meikkihommat tähän väliin. Lähdetään siitä että kuinka väsynyt voi ihminen olla, että ostaa mielestään ripsarin mutta kotona ostoskassista löytyy rajaustussi! Olen nyhryttänyt kuivaksi kovettuneella ripsarilla jo pari kuukautta (en ikinä muista kaupassa mennä sinne kosmetiikkahyllylle) ja näköjään nyhryttäminen jatkuu edelleen...

Luulin ostaneeni luottoripsarini eli Rimmelin Extra Super Lashin, mutta nyt kädessäni onkin Scandaleyes Jumbo silmänrajaustussi. Mainospuheessa tämän rajaukset kerrotaan kestävän jopa 24h ja olevan tahraantumaton ja vedenkestävä.

Meni keskimäärin 4 tuntia niin minulla oli jo haamurajaukset yläluomilla, että se siitä kestävyydestä taas kerran. Mikä siinä on että näistä rajauksista ei saada oikeasti kestäviä, ainoastaan KIKOn vedenkestävä on oikeasti täysin varma. Keveämmistä rajauksista pisteet Lumenen Bluberry -sarjan nestemäiselle, sekään ei levähdä käytössä.


Aikamoinen harmistus tämä jumbotussi, sillä tykkäsin todella paljon sen rajausjäljestä ja käytettävyydestä, siinä mielessä se oli täyden kympin tuote. Vielä kun kestävyys saataisiin samalle tasolle.


Toinen uusi juttu meikkipussissani on blogimiitistä saatu australialainen luonnonkosmetiikkasarja Zuii Organicin kirkkaanpunainen huulipuna. Oli selvästi valittu väri ihan minua varten <3 Classic Red -sävy on nimensä mukaisesti klassinen punainen. Ehkä mielummin aavistuksen kylmänsävyinen kuin lämmin, mikä on hyvä juttu. Zuiin kukkaispuna onkin itseasiassa ensimmäinen luomuhuulipunani.


Pigmenttiä punassa on tarpeeksi, mutta se ei ole kuitenkaan kaikkein intensiivisin mahdollinen. Vertailupohjana esimerkiksi oma kestosuosikkini Grimasin mattahuulipuna joka on kuin lateksimaalia :D Zuiin huulipuna tosin on hoitava, eikä pelkkää väripigmenttiä joten siltä ei voi odottaakaan 100% peittoa.


Se mikä tässä punassa ihastutti kauniin sävyn lisäksi oli juuri tuo pehmeys. Puna on kuin samettia huulilla, kuivat huulet pehmenivät kimmoisiksi ja joustaviksi. Tälle ominaisuudelle iso yläpeukku. Väri myös pysyi hämmästyttävän hyvin käytössä, olen nimittäin tottunut siihen että hoitavat huulipunat eivät kestävyydellään loista.

Hauskin juttu tässä punassa oli kuitenkin tuoksu, melko vahva yrttinen ja vasta leikatun nurmikon tuoksu. (En saa millään kiinni mikä joskus käyttämäni tuote tästä tuli välittömästi mieleen, yhdistän sen niin voimakkaasti jonnekin kosmetologikoulun aikoihin.) Jos tuo tuoksu leijailisi nenäni alla koko ajan, se olisi häiritsevä, mutta ruohoisuus hävisi heti levityksen jälkeen. Onneksi. Tällä kokemuksella sanoisin että puna pääsee meikkipussini käyttötuotteeksi :)

Kommentit (19)

1/19 | 

Paras rajaus ikinä: saksalaisen (?) DM:n oman merkin S-HE:n dipattava liner. Pysyy päiväkausia, äärimmäisen helppo laittaa, piirtää tarkasti. Hintaakin alle 4 euroa... Mutta tosiaan ei taida olla myynnissä kuin heidän omissa liikkeissään.

Pippa
3/19 | 

Seuraavan kerran kun pääset sumujen saarelle, etsi Barry M:n geelirajaus käsiisi! Halpaa kuin saippua, mutta levittyy ihanasti ja mikä parasta, pysyy paikallaan koko päivän <3

musi
4/19 | 

Siis mitä, oletko sä ompelijatar JA kosmetologi JA insinööri ammateiltasi??? :D oisko mitään sellanen esittelypostaus? Oon ollut kelkassa jo monta vuotta eikä silmään oo osunut sellasta kyssäripostausta. Toki saatat olla sellanen simpukka jolle ei käy sellanen päinsä :D

Shrek
5/19 | 

Mun ainoa vähän arvokkaampi kosmetiikkatuote on Sensain Liquid Eyeliner, josta en luovu. Pysyy kuin unelma, vaikka mulla on todella rasvoittuvat, etten sanoisi öljyä suihkuavat, silmäluomet. Tietty mun pitää laittaa alle primeri, mutta veikkaan, että kuivaluomisemmalla toimii ihan paljaaltaankin. Laineri myös lähtee vedellä vaivattomasti. Aloituspakkaus, johon kuuluu metallinen eye liner -kynä ja mustepatruuna on muistaakseni vajaan neljäkymppiä ja tämän jälkeen riittää kun ostaa aina vain uuden patruunan. Patruunan vaihtoväli on mulla n. 3-4 kk kun käytän laineria päivittäin.

Ja sitten se primeri... Grimasin Anti Shine -geeli. Ainoa oikea. Look no further.

ansku
8/19 | 

Mulla on tuo tussi mutta se on ainakin toistaiseksi pysynyt tosi hyvin. Käytän kyllä Lumenen pohjustusta alla, mutta ei ole suttaantunut meikän silmät.

Lui
11/19 | 

Yves Rocherin nestemäinen liner on ainoa, joka pysyy lurppaluomillani. Ainoastaan haalenee, jos hikoilee. En ole tosin kokeillut muutamaan vuoteen, joten ehkä laatu on muuttunut. Mutta kannattaa kokeilla. Primereistä olisi kiva lukea testailua.

Titu
12/19 | 

Ostin kans tuon tussin viikonloppuna, tarkkaa jälkeä tulee, mutta tahriintuu nopeasti :/ Mulla ei kyllä se lumenen rajauskaan pysynyt. (ainakaan se hopea kimalteinen, en tiedä sitten olisiki lumenen musta ollut kestävämpi)

Seranelle
13/19 | 

Tuli mieleen että käytätkö primeriä silloin kun laitat vaikka pelkän rajauksen? Mulla loppui tuo luomille pakeneminen kun rupesin käyttämään nyxin luomelle tehtyä primeria :)

Daisy
14/19 | 

Mäkin vannon Lumenen silmäluomien pohjustusvoiteen nimeen. Siihen loppu haamurajaukset silmäluomissa :p Lisäksi se minituubi kestää pienen ikuisuuden.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012