Poikettiin kummitytön synttäreitä viettämässä Espoossa tuossa viime viikolla ja johan osui aurinkoinen päivä kohdalle. Autoa ajaessa matalalta paistava aurinko aiheutti tietysti lähes sokeuden (fiksu unohtaa tietysti aurinkolasit kotiin), mutta mekkokuvan taustalla tuo sininen taivas on erittäin jees. Eipä ole moista paljon näkynyt muutaman edellisen kuukauden aikana.
Sininen Maxine sopii tosi kivasti keltaiseen asuun, eikä mielestäni tule yhtään liikaa Ruotsin lippu mieleen. Yleensä vältän sinisen ja keltaisen yhdistämistä juuri tästä syystä. Kaikella rakkaudella naapurimaatamme kohtaan, mutta en halua näyttää lipultanne.

Kommentit (3)

1/3 | 

Mun mielestä kirkkaankeltainen ja -sininen näyttää tosi kivalta yhdessä, oikein harmittaa ne tiukassa olevat Ruotsi-vibat :D

Maija
2/3 | 

Munkin on nyt pakko hankkia harmaat farkut, kun ostin juuri kivan keväisen kirkkaankeltaisen paidan, mutta sitä ei vaan VOI käyttää tummansinisten farkkujen kanssa, koska Ruotsin lippu. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011