Nyt alkaa voeee kun söpö pupu -fiilikseni lopullisesti kadota, ja meidän pihan vakkarirusakko saada huligaanin leiman karvaiseen (edelleen söpöön) otsaansa. Eräänä kauniina aamuna minua odotti kukkapenkissä seuraava näky:Jumankauta! Karvainen hirviö käy rouskuttamassa tulppaaneistani juuri puhkeamaisillaan olevat nuput!!!!! Ja siinä samalla kiskoo sipulit maasta ylös! Siellä niitä oli siistissä rivissä teurastettuna yhden kukkapenkin melkein kaikki tulppaanit. Juuri kun edellisena iltana olin ihastellut pitkäkorvaa ikkunasta että siellä se taas touhuaa. Rusakosta rukkaset mrrrh...

Kommentit (6)

Talvikettu
1/6 | 

Minulla kävi vähän samantapaisesti kukkapenkissä... SIllä erolla että karvainen hirviö oli koira, joka kävi kaivelemassa lähes kaikki sipulit ylös ja syömässä ne. Kylläpä otti ja ottaa yhä pattiin :)

LauraL
2/6 | 

Mulla kävi viime vuonna samoin, nyt tajusin tehdä verkosta esteen tulppaanien ja narsissien eteen/ympärille. Eihän se verkko kiva näky ole, mutta parempi kuin syödyt kukat.

Sari P
4/6 | 

Tässä itsekin suunnittelin, mitä kaikkea pihaan istuttaisin tänä kesänä - kunnes huomasin lumen sulamisen jälkeen isot kasat jäniksenkökköjä pihassa. Seuraavaksi bongattiinkin useampi pitkäkorva nurmella tepastelemassa ilta-aikaan. Mitähän tuonne nyt uskaltaisi istuttaa ilman kanaverkkoa?

Helen
5/6 | 

Meillä pupu kävi syömässä krookuksen varsia. Ripottelin kukkapenkkiin valkopippuria, jonka jälkeen pupua ei ole enää näkynyt! Krookuksetkin pukkasivat kukkaa syödyksi tulemisesta huolimatta.

Tuikku
6/6 | 

Kokeile narsisseja, ne ei kelpaa myyrille eikä varmaan muillakaan. Ja leviävät kauniisti. Meillä koira kanssa on melkoinen sipulivaras mutta onneksi ne on halpoja ja joku aina jää maahankin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011