Johan piristyi huoleton jokapäiväinen nutturamme kun sekaan asennettiin Kirsi Nisosen suuri rusettipanta (saatu blogin kautta). Ajattelin ensin säästää rusetin juhlakäyttöön, mutta miksi ihmeessä pantata kauneimpia asusteitaan harvoihin juhlatilaisuuksiin, kun voi ihan hyvin tehdä arjesta juhlaa. Käyttäisin joka tapauksessa jotain pantaa pitämässä irtohiukset poissa kasvoilta, miksei samantien upeaa pantaa.Ps. oi onnea, tämä viilenevä keli tietää sitä että kohta saa ihan oikeasti pukea vaatteita ylleen, eikä vain miettiä kuinka paljon niitä voi vähentää niin että kehtaa vielä mennä kauppaan. Elämän pieniä iloja :D

Kommentit (19)

lukija

Hei! oisko noista sun sökkyrä nutturoista mahdollista saada jonkin näköstä tutorialia? Monesti oon kattonu että ne on tosi kivan näkösiä:)

Sinni

Tää on täysin säädytön kommentti ja miks mä ees kirjotan tätä, mutta sun boobsit! Kiva panta ja jotain kenkiäkin sulla aiemmin on näkyny ja muuta, juu, boobs! Eli tytön syntymän jälkeen blogissa näkyneet jutut ei oo mulle ihan jäänyt mieleen :D
Koska en aiemmin oo kommentoinut, niin lopetan tän säädyttömän kommentin onnitteluihin koko teidän perheelle, mukava seurata teidän erilaiseksi muuttunutta elämää, talot ja lapset ja kaikki :)

Cerp

Haha, täällä toinen säädytön! Mutta tosiaan, on toi rusettikin aika <3

Anis

Ihana asu ja rusetti! Onko muuten vinkkejä missä kannattaa käydä jos eksyy Akaalle näin kesäpäivänä (viialaan)?.

Ihastuttava rusetti!
Tosin karrrmiva kuvauspaikka jos tuo on teidän pihan kaivo? Onko siinä puinen kansi? Vaihdattehan jo tänä syksynä kunnon painavaan betonikanteen? Pliis?
Meille naapurin vanha herra ystävällisesti vinkkasi pihamme pensaikossa sijaitsevasta vanhasta kaivosta ja mahdollisesti pelasti paljon... Teijänkin prinsessa saattaa olla jo ensi kesänä vaikka miten liikkuvainen ja utelias ja mikä sen parempi tanssi/pomppulava kuin tommonen kiva koroke.
nim. Kahden vikkelän pojan äiti täältä maalta

nallu

Jees ihana rusetti mut saisko vähän tarkempaa/isompaa kuvaa siitä? Onkohan noita viä saatavilla?

Kukka

Apuva! Oon ettinyt just tuon näköistä trikoomekkoa viime ajat. Kärsiikö kysyä mistä tuo on kotiutettu? :) Ja uuh mikä rusetti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010