Kun ostin käytettynä iki-ihanat Minna Parikan Cherryt, luulin ensin onnistuneeni löytämään mustat. Himoitsen tätä mallia mustana ja kirkkaanpunaisena varmaan hautaan asti, tai kunnes ne löydän. Hetken säätämisen jälkeen kengät paljastuivatkin tummanruskeiksi ja pienen hetken mietin onko minulla oikeasti käyttöä ruskeille. Nopeasti tuli todettua, että ehdottomasti.

Vaatekaapistani löytyy paljon syksyisiä murrettuja värejä aina keltaisesta syvään vihreään, joiden kanssa mustaa pehmeämpi ruskea käy kuin nenä päähän. Minulla on todella vähän ruskeita kenkiä ylipäätään (koska olen sitä mieltä että vain punainen, pinkki tai jokin muu väriloiste tai kimallehärdelli on pop), mutta ne harvat ruskeat mitä löytyy, on rakkaudella valittu. Ruskeat 70-lukuhenkiset saappaat, nämä Parikat ja klassiset Chelsea-bootsit.

Kiikutin kengät heti luottosuutarilleni, että hän laittaa pohjat ja korkolaput käveltävään kuntoon. Aion ottaa nämä ns. arkikäyttöön eli pohjan pitää olla kestävä. Samalla kysäisin huvikseni, että voisiko ruskeaa mokkakenkää värjätä mustaksi, mutta hän ei suositellut sitä tässä tapauksessa, sillä kengässä on paljon yksityiskohtia jotka voisivat mennä teoriassa pilalle (kullanväriset tereet jne). 

Halpiskenkien kohdalla voisi huvikseen testata, mutta näiden kohdalla ei todellakaan. 

Hauskana yksityiskohtana tuo Parikan logo, jossa lukee nimen alla HELSINKI. En ole koskaan ennen törmännyt moiseen, vaikka omasta varastostani löytyy äkkiä laskien ainakin viisi erilaista logoa, jos ei enemmänkin. 

Kommentit (5)

Tii
1/5 | 

Ite oon tahallaan vahingossa käsitellyt sävyttävällä mokan hoitoaineella ruskeat mokkakengät mustiksi :B No regrets kun tulos oli hyvä! Mutta tosissaan joo siinä helposti värjää myös niitä kohtia joita ei taho värjäillä..tarkkana porkkanana saa olla!

~Marion~
2/5 | 

Miltä saiteilta metsästät second hand-Parikoita? :) Olen itse kiinnostunut vanhemmista matalista malleista, mutta niitä ei tahdo ainakaan ebay uk:sta tai huutonetistä pahemmin löytyä... Tai sitten on vaan julmetun huono tsägä! :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ollaan kiinnostuttu sitten samoista malleista :D noita vanhoja ei ole yleensä tehty niin montaa paria kuin näitä uusia, ja siksi niitä löytää harvoin. Suosittelen kytsimään Huutonettiä, Tori.fitä ja eBayta, ja lisäksi liittymään FB-kirppiksille, Minna Parikallekin löytyy ihan oma ryhmä. Olen tehnyt löytäjä myös muiden maiden "huutiksista", mutta se vaatii aina vähän säätämistä kun ei esimerkiksi tuo tanska taivu kovin näppärästi :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Marikav
3/5 | 

Oo, nää tuli sulle ❤️ Aivan ihana malli, joka minulta löytyy juurikin kirkkaanpunaisena! Mun ekat ❤️ Mustat olis mun listalla kanssa! Käytämme kuitenkin eri kokoa, ainakin luulisin :) että jos jossain törmäät kokoon 41, niin heti saa vinkata!

Itse olen nyt löytänyt uuden harrastuksen - kenkien tuunauksen! Olen maalannut kenkiä, koristellut jne. Ihan parasta ja ei todella toisia samanlaisia ole! Parikkaa en kyllä uskaltaisi, juurikin tuosta syystä - noita yksityiskohtia on mahdotonta suojata!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011