Tosi tamperelainen lähtee vappuna katsomaan teekkarikasteen, satoi tai paistoi. Eilen onneksi paistoi. Käy muutenkin sääliksi teekkariparkoja jotka dipataan jääkylmään Tammerkoskeen, mutta kalpea kevätaurinko tekee hommasta edes vähän siedettävämpää. Toisaalta veikkaan että kokovartalopuudutus on hoidettuna kuntoon lähes jokaisella kastettavalla, että...

Angry birdsit ovat vallanneet vappupallot(kin)! Onneksi joukosta löytyi myös Paavo Pesusieni, koska Paavo on ykkönen.


Saku oli onnellinen Kirsi Nisosen lähettämästä YO-mirristä, ja niin olin minäkin, ihan mielettömän hieno! Olen aina miettinyt miten rastatukat ja afrokikkuraiset tyypit hoitavat YO-lakkiongelman, mutta nyt on ainakin tarjolla khuuli ratkaisu mirrin muodossa.PAAVO!


Ainoa kuva missä hiukset eivät lennelleet vaakasuoraan sivuille tai suoraan ylös, ihan vähän vaan pientä puhurin poikasta oli ilmassa.Hrrrr siellä niitä dippaillaan! Aivan jumalattomasti oli ihmisiä liikenteessä, vaikka koko Hämeenkatu oli suljettuna autoilta, ei meinannut siltikään päästä eteenpäin ryysiksessä.

Jaa että se olis kesä ny sit.

Kommentit (11)

bubbs
2/11 | 

Hillittömän kokoisella rastareuhkalla varustettu ylioppilas ostaa lakkinsa koossa 62. Post Rasta -aikoina sama lakki valahtaa syvälle päähän peittäen silmät.

Lora
4/11 | 

Älä niiden kastettavien teekkariparkojen puolesta huoli - oli kroppa marinoitu turraksi tai ei, kaste on ylivoimaisesti paras juttu koko fuksivuodessa! Voi kun pääsisikin uudestaan kokemaan saman. :)

Ihanat wappusäät ja ihana kohta koittava kesä!

shiny
5/11 | 

Voi kun oliskin kesä :) juuri sain viime aamunakin töistä lähtiessä raapia jäitä auton ikkunoista täällä Helsingissä :D

Iina
8/11 | 

Tuntui kyllä että koko Tampere oli liikenteessä. Perinteinen vapputorin tsekkauskin jäi lyhyeen kun ihmisiä oli niin paljon joka puolella. Äkkiä pois että henki säilyy ;D Mutta auringonpaiste oli aivan ihanaa!

Saree
10/11 | 

Pongasin teidät torilta :) Itse olin myymässä palloja, eikä meillä ollut Paavoja tai edes muumeja! Niitä olisi kyllä kaivattu :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019