Kirppispäivästä selvitty hengissä ja ilokseni rekki tyhjentyi 80 prosenttisesti jeah! Laitan tässä heti kun ehdin muutamat kengät huutonettiin, mitä en viitsinyt raahata kirppikselle mukaan eli 39/40 kokoiset huomio, kohta on kengäkarkkia luvassa :)

Pakkahuone oli tottavie täyteen pakattu huone, ihan järjetön määrä ihmisiä liikenteessä. Mutta paljon oli myyjiäkin, joten shopattavaa riitti. Tosi kiva näin myyjällekin, että ei tarvitse joka rättiä kuvata, ja säätää huutiksen ja postarien kanssa, kerralla homma loppuun asti.


Vähän oli rankka reissu selkävammaiselle, nyt ei oikein pysty muuta kuin nostamaan jalat ylös pihakeinussa, avamaan nollakaljan ja nauttimaan lämpimästä aurinkoisesta illasta.


x2touko14

Punainen Nanson mekko oli mennä kirppiskasaan myös, mutta nyppäsin sen viime tingassa pois syystä että siihen mahtuu aina vain painavammaksi käyvä vatsa. Mekko sai vähän jatkoaikaa.Kiitokset kaikille shoppaajille, toivottavasti teitte tänään kivoja kirppislöytöjä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Yhdet sun kenkäpareistasi sai mun luota uuden kodin :) Kaksikin kertaa kävi kirppiksellä niin, että joku vei jotain kivaa nenän edestä kun olen niin harkitsevainen ostaja niin kun näin ne ihanat kengät niin sukelsin pöydän alle ja ostin ne enkä jahkaillut asiaa :D Varmasti otti kovin voimille melkoinen vauhdikas päivä, joten pisteet siitä, että jaksoit niin nättinä ja masun kanssa myydä ihania vaatteita/kenkiä :)

Aw!viime vuonna käytiin muotikirppiksellä enkä tienny kestään bloggaajista mitään..sisko mulle sano,että hei tossa on Nelliina ja ostit sieltä viime vuonna niitä kenkiä!Ja ne oli ihan sopivia niin olivat nämä kahdet myös jotka tänä vuonna tein pöydässäsi ja vain toisia jaksoin ees sovittaa;)mahtavaa,sillä molemmat oli täydellisiä!onnea tulevasta pienokaisesta itse saimme 1,5kk sitten<3lisäsin sun blogin mun kännykän kirjanmerkkeihin jos vaikka alkaisin ihan lukemaankin,kun kerran niin täydellisiä kenkiäkin löysin!Ja muutenkin myyjänä olit ihan pro!Helposti lähestyttävä,iloinen ja edulliset hinnat;)mikäs sen parempaa?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

hahha :D musta tuli siis luottokenkämyyjä sulle, tervetuloa ens vuonna taas jos muotikirppis järjestetään :D

Hinnat laitoin tosiaan sen verran alas, että ei tarvinnut raahata tavaroita kotiin enää, parempi kierrättää kaikki ne mitä ei käytä :)

Kiitos, pari kuukautta vielä että meilläkin on käärö sylissä, hui!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

iltsu

Hei! Harmikseni missasin muotikirppiksen kiireiden takia. Mukava kuulla että kenkiäsi on tulossa myyntiin huuto.nettiin. olisiko tänne mahdollisuus saada linkkiä?

Tiia

Mä kyhnäsin sun pöydän edessä ikuisuuden uskaltamatta sanoa oikeastaan muuta kuin moi, ja ojennella jotain rekiltä pudonneita vatteita sulle :D Olin niin fiiliksissä suosikkibloggarini näkemisestä. Poikaystävän mielestä mun olisi pitänyt alkaa juttelemaan sulle kunnolla mutten viitsinyt, kun muutenkin tukin tilan kaikilta muila :D Olit kuitenkin ihana myyjä, iloinen ja ystävällinen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011