Nina`s Naturen ruusuntuoksuisen arvonnan voitti:

Hurjastelijamummon lapsenlapsi BeeBee!

Onnea!

Rakastin lukea tarinoitanne mummeista ja ukeista, olin hymy korvissa koko ajan! Tähän loppuun on vielä pakko jakaa kaikkien kanssa yksi tarina, minkä kohdalla purskahdin oikein kunnolla nauruun, tämä oli vaan niin hauska :D

"Mummini oli alkanut katsomaan Kauniita ja Rohkeita heti, kun sarjaa alettiin Suomessa näyttämään. Entiselle maatalon emännälle ei telkkari muuten suurta roolia näytellyt, ellei puhuttu Kaunareista. Kaikki 11 lasta, meistä liki kolmestakymmenestä lapsenlapsesta puhumattakaan, tiesivät ettei kaunariaikaan voi soittaa. Ikinä. Kyläilyreissuakin kannattaa siirtää, sillä kahvia ei tule ja joudut vielä istumaan hiljaa ja katsomaan Ericin ja Stephanien rakkauden kulkua kuin hienointa dokumenttia.

Pikkutyttönä mummini harrastus ei minua suuremmin haitannut, olin kova tyttö leikkimään ennen kuin opin lukemaan, ja sen jälkeen olinkin aina nenä kiinni kirjassa. Olisinpa tajunnut minkä virheen tein. Olisi pitänyt esittää lukutaidotonta mahdollisimman pitkään..

Mummini oli syntynyt ennen kuin Titanic upposi, joten pienellä laskutoimituksella ja lääkäri(sarja)tietoudella tästä voisi päätellä, ettei hän enää mikään nuori pimu ollut. Ikä toi pikkuvaivoja mukanaan, joista suurimmiksi ongelmiksi meille lähisuvulle kävivät näön ja kuulon heikkeneminen. Joko tästä arvaa miten tarina etenee? Voi kyllä. Lopulta koitti se päivä kun mummi ei enää nähnyt telkkarin tekstejä. Ja niinpä suku joutui töihin.

Vuorotellen ja hyvin vastahakoisesti me serkkupoikien kanssa luettiin ääneen tekstit, minäkin nuorimpana vaikken tilanteista kovin paljon ymmärtänyt. Mummini ei topakkana tapauksena suostunut mitään muminaa kuuntelemaan, vaan ärähti nopeasti “eläydy! ELÄYDY!” jos alkoi ääni valua liian monotoniseksi. Ja lujaan ääneen tietysti, eihän se näkö ollut ainoa aisti joka torkkui.

Osaan edelleen näin aikuisenakin puhua pitkät pätkät todella erilaisilla äänillä, jotka kyllä on suht helposti tunnistettavissa Brookeksi, Ridgeksi, Tayloriksi ja muiksi lapsuusajan kumppaneiksi."

Kiitos nimimerkki Malla, että jaoit tämän tarinan kanssamme! Ja kiitos myös kaikille muille, olette parhaita <3

Ps. Nina`s Naturen luomuparfyymikaupassa koodilla NELLIINANKESA saa -15% alennusta tilauksen loppusummasta!

Kommentit (8)

2/8 | 

Ihan asiaan liittymätön kommentti, mutta onko sulla tatuointia? Googlettelin "reisitatuointi" ja sun wordpressin aikainen blogi pomppasi siihen, haluaisin kovasti tietää sattuiko siihen tatuoiminen, mietin samaa paikkaa itselleni =)! Yritin myös löytää kuvaa sun tatuoinnista(???jos sulla nyt on sellanen =D), mutta ymmärrän jos haluat pitää sen näkymättömänä täällä =)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

on, ja vielä tosi suuri sellainen, en ole tainnut kuvaa siitä julkaista mutta kelaa Ilosaaripostauksiin ihan pari postausta taaksepäin niin siinä missä makaan pressulla maassa niin näkyy sukkiksista läpi melki kokonaan :) reisi sattui ja kutitti ihan hitosti, mutta jenkkakahva oli kyllä silti vielä paljon pahempi, itseasiassa se oli pahempi kuin kylkiluut, joka yleensä ihmisillä on arin paikka :) reiden kestää, mut ei se kivaa ole :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Malla
7/8 | 

Hihi eipä kestä. Saisin varmaan vitsasta mummulta tästä julkisuudesta, ellei aika olisi mennyt jo rautamummun ohi. Odottelen tässä innolla (...) omaa vanhuutta, veikkaan että dementian sijaan saan jakomielitaudin ja kuvittelen olevani vuoropäivin joku Kaunareista. Hähhähhäää lapsenlapset!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011