Kun minulla jäi ruusuja yli eräästä projektista mitä touhusin eilen illalla, totesin että ne ovat liian kauniita heitettäväksi suoraan roskiin. On muuten tosi näppärää kun puutarha pursuilee erilaisia ruusuja, on aina käsillä askartelumateriaalia. 

Nappasin hyllystä cocktail-lasin, laitoin siihen vettä ja tadaa, pöytäkoriste nimeltä ruusucocktail oli valmis. Näin sain nauttia kauniista kukista vielä hetken ja kahvipöytä sai kivan pienen kukkakimpun korvikkeen. Sitä paitsi en raaski leikkoa piharuusuja maljakkoon suurempaa kimppua muutenkaan, tämä parin ruusun malja on ihan riittävä. Nautin ruusuistani eniten ulkosalla, kun ne ovat perinteisesti pensaissa kiinni. 

Jos joku odotti hyvää drinkkiohjetta, pahoittelut :D ruusu tosin on syötävä kukka, että siitä vaan kehittelemään. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011