Olen aika monta kertaa maininnut kuinka mahtavia kenkiä Neosensillä on, ja taas kerran päädyin haksahtamaan mukavuusmerkkiini. Tällä kertaa ruusukekiilakorkoihin, jotka kutsuivat minua seireenien lailla Putiikki Rannalla näyteikkunassa. Ihan jo siksikin, että tämä himpuran nilkkani kiukuttelee kiukuttelee vaan, ja kaikki normikorkkarini ovat tällä hetkellä vähän liian tuskaisia päivittäiskäyttöön. Matalahko kiilakorko sen sijaan toimii.
Tuo ruusukekoriste jostain syystä vetoaa minuun kengissä ihan yli kaiken, ja sen kyllä huomaa kun katsoo näitä muita Neosens-kenkiäni.Ruusut kengissä - oh yes.

Kommentit (8)

kaloriina
5/8 | 

Miten noissa kengissä pitää koot paikkansa? Lähinnä noissa alimmissa? Himoisin nimittäin semmosia petroolin värisiä :P

lukija
6/8 | 

Itsellä meni nilkka tossa pari kesää sitten kanssa ihan mukavasti ympäri ja jälkikäteen oli vielä jonkun aikaa kipeä. Mutta auttoi paljon kun hankin nilkka tuen empäs kauaa enää mennyt kipeällä nilkalla tuon pitämisen jälkeen

Ann
7/8 | 

Oli pakko tilaa nää kesäisiks mukavuuskengiksi! Ihanan malliset ja näyttää mukavalle jalkaan.

8/8 | 

Ah, Neosens! Kolmanneksi tai ainakin neljänneksi suosikein kenkämerkkini! Rococo-kävelykenkiä hankin ihan kaksin kappalein, jos vaikka ne toiset maalaisi... sitten joskus. Missasin pinkit versiot saappaista, mikä aiheuttaa vieläkin kylmään katkeruuden hikeen heräämistä öisin, mutta onneksi löytyi ruskeat lohdukkeeksi. Airenit taas yllätti suunnattomasti mukavuudellaan, vaikka korkeudessa löytyy pienten tikapuiden verran. Nuo Croatinatkin on kyllä fantsuja, ehkä sellaisetkin joskus sitten! :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011