Jos nyt ei ole ollut viime aikoina maailman upeimmat lenkkikelit niin en tiedä koska sitten. Aurinko paistaa, puiden lehdet loistavat upeissa väreissä ja ilma on raikas. On tullut käytyä ihan kiitettävän paljon vaunukävelyillä nauttimassa Suomen syksystä ja paikallisista maisemista. Onneksi on paikallinen lenkkikaveri, joka osaa johdattaa hienoille maisemareiteille ja tarjoaa lenkin jälkeen kahvit ja pullat :D Itsekseni joutuisin ottamaan navigaattorin mukaan heh... Nimim. eksyn jopa Koskikeskuksessa.


y19syys14

Lenkkivaatteina ilman kirpeyden ja sadetutkan mukaan joko tuulitakki tai sitten tämä Ilse Jacobsenin softshell kuoritakki joka pitää sekä sateen että tuulen. Black Milkin fleecevuoratut trikoot ovat ihan ehdottomat, pysyy reidet lämpöisenä.


Mieheltä pöllityt sormettomat (kynsikkäät? Mikä näiden nimi on?) kun ei ihan vielä hansikkaitakaan tarvitse.

Toivottavasti nämä kelit jatkuvat vielä pitkään!

Ps. lenkkikaverini upea 70-luvun henkeen rempattu koti löytyy Pätsiniemen puolelta :)

Kommentit (12)

Sandels
3/12 | 

Oh mistä noi sormettomat kynsikkäät (:D) on peräisin? Oon himoinnu moisia jo kauan ja noissa kyseisissä olis just täydellinen harmaansävykin!

Iiduska
4/12 | 

Kämmekkäät ovat minustakin :) Mutta tuo on niitä sanoja, joita kaikki eivät tunne, niin kuin kaikki eivät tiedä kynsikkäitäkään. Enpä tiedä, onko kyseessä slangi- vai yleiskielen sana. Mutta kämmekkäät ne silti on ;)

Nyt on tosiaan ihan täydellinen keli! Aika lämmin vielä, mutta selkeästi ihanan syksy ♥ Nuo leggarit ovat tosi nätit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013