Jos pitäisi valita 5 vaatetta loppuelämäkseen, tämä ruutumekko olisi yksi niistä. Kun miettii sen käyttökertoja vs. kestävyyttä, ei voi valittaa. Käytän tätä mekkoa lähes aina, kun se tulee pyykistä. Mitään kulumisen merkkejä ei näy vieläkään, vaikka sitä on rakastettu jo kolmisen vuotta ympäri vuoden. Sain sen vielä aikoinaan JC:stä ihan naurettavan halvalla, maksoi loppualeissa alle 20 euroa!


k6

k6

Nuo Maijan vanhat Blowfish -saappaat ovat nii-in mukavat, tuntuu siltä kuin tassuttelisi aamutossuilla ulkona! Ja hauskan efektin saa aikaan tuolla ryppyvarrella, sääret näyttävät kapeammilta :) eli kannattaa suosia muhkeavartisia kenkiä, jos haluaa luoda illuusioita rimppakintuista.

Iiks huomenna odottaa taas kaasonpesti, yksi parhaista ystävistäni menee naimisiin! Tulee mahtavat juhlat aivan varmasti :) Ja saa pukea päälle sen iiiihanan mittatilausmekon, johan tässä reilu kuukauden tauko tulikin. Ihanaaihanaaihanaa!!!

Kommentit (6)

Saana
1/6 | 

Dr. Martinsitkin saavat koivet näyttämään ohuemmilta, ainakin mun mielestä ne näyttävät jotenkin tosi massiivisilta jaloissa. Itse käytän omia tummanpunaisia kiiltomartinseja pitkävartisten villasukkien kanssa. Koivet näyttää tikuilta!

Laetitia
2/6 | 

Häistä tulikin mieleeni katsoa vanhoja postauksiasi ja millainen hääasu sinulla on ollut. Täytyy sanoa, että söpöin hääasu, mitä olen tähän mennessä nähnyt! Hyvin persoonallinen, erilainen ja sinun tyylisesi asu :)

sara
5/6 | 

rakastan sun kenkii yli kaiken! ♥ etsin kengät netistä heti kun esittelit ne, mut hinta oli ehkä vänhän korkee ): unelmat palasina. mut ne sopii sulle tosi hyvin (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013