Ruutupaita on klassikkomatskua. Rehellisen suoralinjainen ruutupaita taipuu moneen, usein ihan sellaisenaan. Mutta jos kaipaa hieman naisellisempaa otetta, tämä Zaran versio on hyvä esimerkki klassikon pienestä tuunauksesta.

Paidan kevyt A-linja tekee paidasta mekkomaisen, ja kapea musta rusettinauha kaulassa viimeistelee homman. Pieniä teknisiä muutoksia, iso vaikutus ilmeeseen. 

Poncho: kirppis / Minna Parikka Maxine-laukku: kirppis / Hattu: kirppis / Ruutupaita: Zara / Saappaat: Palmroth Original, saatu blogin kautta.

Ruutuvaatteita voi myös sujuvasti yhdistellä keskenään, ei kannata ujostella. Tuo sininen ponchoni on lempitakkini sellaisinä päivinä, kun syksy ei osaa päättää ollako kylmä vai ei. Aikuisten välikausivaate.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

En käytännössä koskaan kommentoi blogeja mutta nyt on pakko kun on niin ihana asukokonaisuus! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013