Ruuduista tulee ensimmäisenä mieleen ysäri ja grunge. Oli aika kun asuin jättisuurissa ruutupaidoissa, flanellia totta kai. Seuraava mielikuva tulee äitini siisteihin jakkupukuihin, joissa oli usein ruutukuosia. Tämäkin muisto 90-luvulta. Trendejä tulee ja menee, mutta ruutu on klassikko joka pysyy. Tämän pitkän villakangastakin löysin nettikirppisappis Zadaastasta. 

20-luvun inspiroima hattu: ANJO / Takki: kirppislöytö / Laukku: Minna Parikka Maxine / Kengät: kirppislöytö / Huivi: Stockmann / Pilkkusukkikset: Lindex

Tämä punainen Maxine on ollut minulla vuosia ja taas vuosia, mutta se on joka kerta yhtä ihana, kun otan sen käsipuoleeni. Laukut joihin mahtuu koko maailma - täydellistä. Etenkin jos ne ovat punaista kiiltonahkaa ja piparkakkureunaa. Siinä kaksi heikkoa kohtaani.

Kommentit (6)

Viljamieli
1/6 | 

Magee takki! Tosin huomioni vei Maxine :) Minulla samanlainen, mutta vaaleabeigenä (kirppislöytö 50,-). Kiiltonahkaisessa pinnassa ikäviä väriläiskiä ja mustia viiruja. En ole yrittänyt poistaa niitä, mutta aika tiukassa lienevät. Olisiko sinulla kikkakolmosia niiden puhdistamiseen? Vai pitäisikö suoraan suunnata suutarin pakeille?

Sofia S
2/6 | 

Moi! Ei liity postaukseen mutta osaisitko suositella jotain eettistä ja ekologista nettikauppaa, jossa myydään SÖPÖJÄ asioita?:D Siis vaatteita ja/tai sisustustavaraa, vaaleanpunaista, kimmenltävää, röyhelöistä, pörröistä, tyttömäistä? Tuntuu että ekokaupat niin usein vieläkin myyvät vain maalaamatonta puuta, juuttikangasta ja vihreää trikoota, mutta se ei voi olla koko totuus! Kiitos jos voit auttaa <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kotimaisista tulee ensimmäisenä mieleen Weecos-verkkokauppa, johon on koottu monipuolisesti suomalaisia eettisiä tuotteita :) Heitit muuten aika hyvän kysymyksen siinä mielessä, että en tiedä yhtäkään röyhelö&kimallus -tyylistä ekomerkkiä! Miksi sellaisia ei ole? Ilmiantakaa muut jos joku sattuu tietämään :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Martina
3/6 | 

Tulin taas tosi pitkästä aikaa blogiisi ja lueskelin postauksia läpi. Täytyy kommentoida, että taidan olla kyllä jo vanha lukija(si), kun muistan postauksen jossa hehkutit tuon Maxinen tuloa perheeseen! :))

Hemu
4/6 | 

Mä tykkään nimenomaan hankkia niitä siivousvälineitä. Uusia liinoja ja erilaisia moppeja - kuvittelen, että innostun siivoamaan kauheasti. Lopulta aina vain imuroin (vihaan imuroimista) ja siivoan keittiön. Mutta kaappi täynnä erivärisiä mikrokuituliinoja :).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011