Meillä oli viikonloppuna parin vanhan työkaverin kanssa illallinen sovittuna Tampereelle, ravintola Viilaan. Kokemuksen perusteella uskallan antaa suosituksen tuon korttelibistron tarjoilulle, oli todella herkullista ruokaa. 

Lähdin matkaan rennoissa vaatteissa. Kun istuu koko illan hyvässä seurassa, ei halua jäykistellä epämukavissa makkarankuorissa. Pääkallokelin vuoksi skippasin korkkarit, ja yritin pysyä jääratakaduilla pystyssä tennareilla. En tosin usko, että ne olivat yhtään sen parempi valinta.... ehkä Icebugit olisivat toimineet parhaiten.

Laukku: Heli MG / Takki: GinaTricot / Kengät: Ecco / Housut: Zara / Koru: ei mitään muistikuvaa

Sain ryijylaukkuni viime viikon lopulla, ja se pääsi myös heti käyttöön. Paitsi että sen sisään mahtuu puoli elämää, se on myös supernäppärä käsien lämmittäjä! Monitoimilaukku. 

(Kävi sitten niin, että hopeashampoo on tarrannut hieman hanakammin kiinni otsatukkaan ja lopputulos on kiinnostava. Onneksi se on myös väliaikainen.)

Edelleen puhun tummansinisten sukkahousujen puolesta, niillä on helppo luoda mustan keskelle hieman tarttumapintaa. Musta ja tummansininen sopivat muutenkin hyvin yhteen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010