Saattoi olla virhe viedä rakas joululahjaksi saamani Kaija Koo autoon. Nyt päänsisäinen jukeboxi ei soita enää mitään muita biisejä. Minulla soi valehtelematta aina joku sävelmä päässä, se voi olla radiossa soinut mainosrallatus tai hississä kuultu taustabiisi tai ihan mitä tahansa, kunhan sitä voi hyräillä. Tällä hetkellä se on pääasiassa Kaijaa.


e7

e7

Moni kyseli tuon laukkuni väriä ja se on tumma syvä pinkki, jossa punainen kahva ja sivuosat. Jostain syystä tuota väriä on ihan käsittämättömän vaikea saada tallentumaan kameraan oikean sävyisenä, se näyttää aina joko vaaleanpunaiselta tai sitten tummanpunaiselta.


e8

e8

Mutta väristä viis, laukku toimii upeana piristeenä neutraalien vaatteiden kanssa. Tässä eilisen asua. H&M:n silkkimekon ostin nykistä syksyllä.


e4

e4


e3

e3

Erikoinen valoilmiö ulkona... lunta JA aurinkoa! Jollen olisi naulattuna sohvalle himymin kanssa, haluaisin lähteä ulos. Mutta en voi. En pysty!

Kommentit (13)

janni
1/13 | 

aiheeseen nyt mitenkään liittymättä ajattelin kysyä onko sulla tatuointia reidessä? Ihan kuin olisin sellaisen jostain kuvasta bongannut ja olisi kiva saada kunnon esittelyä!;p

2/13 | 

HIMYM on kyllä paha, mulla on ollut koko viikonlopun vieroitusoireita kun en oo voinut pitää päivittäistä himym- maratonia.

mallu
3/13 | 

Mä taas oon ihan pulassa ku oon päässyt jo sinne seiskakauden lopulle asti himymissä, että pitää kattoo jaksot sitä mukaan mitä ilmestyy, joten mitä mä teen kaiket päivät kun gradun teko alkaa tökkiä :D

Tui
5/13 | 

Ihana Niina!! Mullakin soi koko ajan joku biisi päässä. On se sitten mainoslaulu tai joku radiossa/telkussa soiva biisi :D Tosta otsikostakin rupes soimaan Kaija päässä, mutta eniten mulla soi kyllä tällä hetkellä Adelen biisit :P

6/13 | 

Oma jukeboksi täälläkin. Kaijasta tulee mieleen aina kaverin kassa tehty ikean matka kun juuri autossa luukutettiin jotain levyä kunnolla:)

9/13 | 

Huippua että joku muukin tykkää avoimesti Kaijasta! Itse olen ollut fani jo kohta 20 vuotta! :D Viime vuosina on jostain syystä tullut kuunneltua häntä hieman vähemmän, vaikka uusikin levy on tosi hyvä. Melkein noloa myöntää, mutta paras keikkakokemukseni oli Kaija Koon keikka vuonna 2007 ja eturivi! Artisti ei tosin suostunut tapaamaan vannoutuneita fanejaan, vaikka kovasti yritettiin käydä takaovella kysymässä.

Blogisi on superi. <3

myohmy
10/13 | 

Jokaisella tietysti on oma mielipiteensä, mutta minusta Kaijan kulta-aika oli menneellä 90-luvulla. Nämä uudet biisit ei jotenkin muhun iske.

HIMYM ohjelmasta en ole ikinä kuullutkaan ja tänään aion mennä harrastamaan inhoamaasi hiihtoa. :D Olen selvinnyt kouluhiihto traumoista. Siihen meni vain 10 vuotta... Hiihto on oikeastaan ihan kivaa ja tehokasta liikuntaa. :)

11/13 | 

Mahtavaa, että joku muukin on tykästynyt Kaijaan! Itselläni menee aina nupit kaakkoon, kun Kaijaa alkaa soida radiossa. Niissä biiseissä on vain jotain. ;)

12/13 | 

Mun taas on pakko mainita että minusta KAija ja Antti Tuisku kuulsotavat käsittämättömän samanlaisilta!!! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013