e4-horz

e4-horz

Eilisen yksinkertaisuuden jälkeen pitsihimo nousi taas pintaan. Mekko H&M, laukku Pieces, bootsit Vagabond.

Tulen kohta hulluksi, jollei Tuure Kilpeläisen biisi lopeta soimista päänsisäisessä jukeboxissa repeatilla! Yleensä tähän ongelmaan auttaa Pikku Kakkosen tunnusbiisin miettiminen, tiedättehän: piiiikku kaaakkosen pooosti, pooostilllokero kolme-neljä-seitsemän, kolme-kolme-satayksi taaampere kyyymmeneeeen! Mutta nyt ei toimi sekään.

Ps. Tehokkaasti ovat näköjään jääneet lastenohjelmien rallit päähän :D kuinkahan mahtaisin tarpeen tullen hoilottaa ulkomuistista He-Manien ja kumppanien alkusoitannat...

Pps. mikä ihme on Tampere 10?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (62)

S
1/62 | 

Aquan Barbie girlkin on joskus toiminut tohon, kun biisi jää soimaan päähän. Vaarana on kuitenkin se, että sit Barbie Girl jää soimaan korvikkeeksi :D

p.s. Wikipedia kertoo että Tampere 10 = pääposti, Rautatienkatu 21, postinumero 33100.

mia
2/62 | 

HAA, ihanaa että joku älysi kyseenalaistaa ton tampere kympin. :D Ja vielä hienompaa että vastauskin selvis, mun monen vuoden pohdinnat voi päättyä nyt...

Sitten olennaiseen: ihana asu ja toi vaaleampi tukansävy pukee sua. Näytät erityisen freesiltä ja kauniilta!

S
4/62 | 

Tampere kymppi on nykyinen 33100. Kaikki noi tommoset kympit jotka oli ennen on muuttunu noihin satasiin. Postilokero osoitteissa ainakin on noita nimenomaan käytetty. Tarkkaa en tiedä kun en oo niin vanha :) mutta vanhusten kanssa kun asioi niin he käyttävät noita vielä ja siksi on osattava muuttaa ne. :)

Anette
5/62 | 

Aivan ihana mekko! Koska oot ostanu ton ja paljon maksoi? Saakohan enää mistään :/

Niiskuneiti

En ole kyllä Nelliina, mutta vastaampa silti :)

Itse ostin tiistaina oman kaupunkini H&M:stä ja maksoi 24,95. Tuli muuten ostaessa mieleen, että ompa Nelliinan näköinen :D

Omppu
6/62 | 

Mä luulin että kaikki tietää ton postinumerojutun, mutta ehkä mä vaan oonkin vanha... :-0 Siis aiemmin postitoimipaikan perään laitettiin numero, joka oli yhtä kuin postinumeron kolmas ja neljäs numero. Eli 33101 Tampere 10, 00200 Helsinki 20, 20740 Turku 74 jne. Mutta että miksi niin tehtiin, sitä en tiedä...

Marjukka

Täällä toinen vanha. Eli just noin.

Eli aikaisemmin se osoite olisi oikeasti ollut

33101 Tampere 10.

7/62 | 

Mää ostin eilen ihan saman pitsikoltun ja se on ihana! Ajattelin että siinä on sopivan simppeli muoto pitseihin nähden, jotka mulle ei oo käytettävyydeltään ihan itsestäänselvyys aina. Great minds ja niin edelleen ;D

mzzzz
8/62 | 

Apua, He-man! :D Sen tunnari ei mieleen palaa ohjelman parhaudesta huolimatta, mutta Turtlesien tunnarin muistan sanasta sanaan.

9/62 | 

"Piiiikku kaaakkosen pooosti..." -rallatushan ei tarkalleen ottaen ole Pikku Kakkosen tunnari, vaan osoitteen muistamista helpottava laulu. Tunnari on instumentaalibiisi, jonka aikana eri lelut (?) muodostavat kakkosen.

Kolmas Pikku Kakkoseen liittyvä musiikkielämys on "Varokaa heikkoa jäätä" -pätkä, joka ainakin allekirjoittanutta pelotti aivan sairaasti, vaikka kuulinkin sen ainoan repliikin aika pitkään "varokaa heikkoa jäätelöä" :D

Eevis

Pakko kommentoida. Me siskoni kanssa rakastettiin tuota Varokaa heikkoa jäätä -pätkää. Se oli ihan meidän lemppari. Odotettiin kesät talvet, että se tulisi. Ei raukat tajuttu, että se näytetään vaan siihen aikaan kun on oikeasti heikot jäät tai ylipäänsä edes jäätä. :)

10/62 | 

Voi luoja, tuo Kilpeläinen on kylllä ihan uskomaton korvamato. Se onnistui soimaan mun päässäni kerran KOKo 8 tunnin työvuoron, vaikka en osannut koko biisistä sanoja kuin parin rivin verran. Päivän päätteeksi oli pakko mennä youtubeen kuuntelemaan biisi ja opetella sanat... Siis jos tää biisi meinaa soida mun päässäni jatkuvasti, niin parempi ainakin osata se! :D

12/62 | 

Toi mekko on ihan tajuttoman ihana ♥__♥ Ei varmaan enään löydy tarjonnasta, eihän? Muuten juoksisin heti tuommosen ostamaan!

Hilla

No ainakin Espoossa Sellon Henkkamaukassa näytti niitä olevan maanantaina, useammassakin koossa. Hintaa taisi olla 25 euron paikkeilla.

13/62 | 

Näin Tuure Kilpeläisen jokin aika sitten livenä lauleskelemassa, ja oikeastaan siitä asti tuo kyseinen biisi on noussut päivittäin päähän soimaan :D Kaunis kipale, mutta hermothan tässä menee.. :D

Wilwarin
14/62 | 

Hei! Sulla ja White Trash Diseasen Natalla on sama mekko viimeisimmissä postauksissanne! :D

16/62 | 

Häiritsevien laulujen pois karkoittamisessa hyväksi havaittu on myös Gommin ja Pommin Kookospähkinä, siis se "kuinka saisin rikki kookospähkinän...". Toimii aina ja saa lisäksi hyvälle tuulelle. :)

17/62 | 

Looking good luv! ^^

Hei koitappa ottaa tilalle vaikka Frontside ollie, Wooo-oo-ou! :'D Kilpeläinen on sentään aika symppis tuohon verrattuna!

Mulla on kans liian hyvä muisti mitä lastenlauluihin ja tunnareihin tulee, mutta mainosrallatuksetkin jää ikävästi päähän! Nykyiset levyjumit päässä on "Yksi, kaksi sulle tuli faksi" ja "Tää ei oo A, tää ei oo B, tää on C-kasetti!". RAAAAHH! :'D

Cerp
18/62 | 

Mä just eilen tuskailin, kun päässä soi jo toista päivää putkeen Rafaelin Enkeli. Oli vähä sellanen olo, että mitä pahaa mä taas oon tehny :D Sit vielä soi väärillä sanoilla "Anna minulle harmaat hiuksesi, ole minulle rapakelin enkeli" (luin noi joskus väärinkuultuja laulunsanoja -kirjasta, en osaa kuulla enää muulla lailla :D)

Teresa
19/62 | 

Aiheeseen liittymätöntä, mutta ihan pakko ekaksi kehua blogia, ihanaa kevyttä luettavaa töiden välissä ja mielenkiintoista tietoa eri merkeistä ja tarjouksista jne.

Ja sitten ihan pakko kysyä, oletko koskaan kuullut semmoisesta kenkämerkistä kuin Irregular Choice? On muuten kauneimpia kenkiä mitä minunlaiseni kenkäfriikki on ikinä nähnyt. Törmäsin kauppaan Brightonissa viime viikonloppuna ja melkein muutin sinne asumaan. Putiikkeja löytyy Brightonin lisäksi Lontoosta ja New Yorkista ja verkkokauppa löytyy osoitteesta http://www.irregularchoice.com/shop/womens/list/shoes-59/ Tsekkaa ihmeessä :)

Shrek
22/62 | 

Tampere 10 tarkoittaa postikonttoria 33100 Tampere. Otetaan siis postinumerosta ne kaksi kolmosten jälkeistä numeroa. Miksi Pikku Kakkosen postin postinumero sitten on 33101, johtuu siitä, että postilokero-osoitteissa vaihtuu kyseisen postinumeron viimeinen numero aina 1:ksi. Se on niinku semmoinen selventävä tekijä, että lajittelussa jo postinumerosta näkee, että tää kirje on menossa johonkin postilokeroon. Semmoinen knoppitieto vielä, että Pikku Kakkosen varsinainen tunnaribiisi on muistaakseni "Tammerkosken sillalla" väärinpäin soitettuna ja Pelle Hermannin tunnaribiisi sen sijaan on Johan Straussin säveltämä Radetzky-marssi hieman uudelleen sovitettuna :)

Ai niin, antaisin mitä vain, että munkin päänsisäisessä jukeboxissa soisi Tuure Kilpeläinen, mutta kun siellä soi harvase päivä kammotushitti vuosien takaa: Mamin Tanssikengät =O Jaiks!

PS. Inglot, check :)

mangaa!
24/62 | 

Uuu ja aaaw, tuo meikki, hiusväri ja vaatetus saa sinut näyttämään söpöltä japanilaisteiniltä :) Sopisit hyvin Olivia & Oscarin malliksi!

jenski
25/62 | 

Miten ois: "NYT SAA ARKI KENKÄÄ, PERJANTAINA HÖLLÄILLÄÄÄÄÄN!" ? :D Se taas on mulla soinu repeatilla koko päivän..... :D

Embo
26/62 | 

Nyt se Pikku kakkosen tunnari soi sitten täällä, kii-ii-tos! :D

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

S
28/62 | 

Pikku kakkosen rallatuksesta on hyötyä! Osotetta nimittäin kysytään uusimmassa (?) Trivial Pursuitissa :D

29/62 | 

Mulla menee päässäpyörimisen jotenkin kausissa, joskus on kyllä noita biisejä niin sitkeellä purkalla kiinni ihmisen päässä, ettei auta mikään. Muistan kun yläasteella mulla pyöri aina joka päivä jotain sontaa päässä ja sitten loppupeleissä keksin itse sellasen loppumattoman laulun, jolla sain sitten pyörimisen loppumaan.. Mut aika usein mulla pyörii päässä sellanen rallatus, minkä keksin, kun olin hullu lapsi ja olin saanut kirpparilta VHS:n Candy candy 8 ja hakkasin sillä videokasetilla meidän talon ränniä ja laulelin candycandykasipuhummesuomea. Muistan sen itte keksimäni sävelmän yhä. xD Hullu lapsi..

30/62 | 

Tää asu on sellainen, jonka mä miellän omimmaksi Nelliinaksi. Pitsiä, mekko, kiva laukku ja kauniit kengät. Ja sun tukka on aivan upea! Pääsee tosi hyvin esille tässä asussa kun on eri ruskean ja beigen sävyjä. :)

Jenni
31/62 | 

Pakko kysyä tähän vanhaan postaukseen et mistä oot ostanut ton laukun? Se on ihana.. oon ettiny tollasta salkkumallista pitkään mut ne mitä oon joskus löytänyt ei ole olleet hyviä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu