Se on välillä lähes hämmentävää, miten paljon vaate- ja asustevalinnoilla voi halutessaan muokata kroppansa mittasuhteita. Väreillä ja muodoilla leikittely on hauskaa, joskin pääasiassa pukeudun asiaa sen enempää miettimättä. Rikon ihan sujuvasti lähes kaikkia pukeutumisoppaiden perussääntöjä, siitä yksinkertaisesta syystä että kukaan ei kuole siihen jos näytän jossain vaatteessa pyöreämmältä tai pidemmältä (hui!) kuin oikeasti olen. Meidän pitkienhän tulisi ilman muuta yrittää näyttää lyhyemmiltä, siinä missä lyhyiden tulisi tehdä kaikkensa näyttääkseen pidemmiltä :D Ja kaikkien naisten tulisi ehdottomasti yrittää näyttää laihemmilta, jos perinteisiä pukeutumissääntöjä olisi uskominen.

Mutta fakta todella on se, että vaatevalinnoilla on melko helppoa muokata kropan mittasuhteita, sekä pituutta että leveyttä. Ja kurveja. Minusta näillä asioilla on hauska tehdä kokeiluja. Välillä näytän ihan lipputangolta jos pukeudun päästä varpaisiin kapealinjaisiin mustiin vaatteisiin ja laitan jalkaan kunnon korkkarit. Joskus taas teen suoranmallisesta vartalostani 50-luvun ampiaismallin, eikä siihen tarvita muuta kuin tietyllä tavalla leikattu mekko.

Nudet eli beiget eli ei minkään väriset yksinkertaiset korkkarit ovat ehdottomasti nopein tapa saada sääriin lisää mittaa. Visuaalisesti. Koron ei edes tarvitse olla kovin korkea, pääasia että oman säären väri jatkuu varpaisiin asti.

Korkkarit ostin aiemmin keväällä Marks&Spenceriltä, OMAN mainokseni uhrina. Että silleen. Missä voi ilmoittautua Blogimainonnan uhrit ry:hyn...

Tämä asu oli yllä äitienpäivänä.

 

Kommentit (1)

Saana
1/1 | 

Sä et kyllä tarvii lisää pituutta sääriin! Oot semmonen sääri-goddess! Huh huh.
Ja vähän samalla kellomekko-goddess.
Hmm, tarkemmin mietittynä, olet mun tyyli-goddess. :D Harmi, että mun kropalla ei voi kanniskella noin upeita mekkoja, vaikka ois mittatilaushommia. I deal with it. Siksi oon sun blogia katellu joku sata vuotta about.
Annille ja Sakulle terkkuja. Oot ihana. Jatka tätä rataa <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010