Vannoutuneena syksyfanina sadepäivä hellejakson keskellä on kuin happea kalalle kuivalla maalla. Oli ihanaa vetää vaatetta niskaan ja lähteä metsään. Rapolan muinaislinnan maisemat harjuineen on luonnon oma meditaatiokeskus ihan meitä lähellä. Tihkusade ei haitannut yhtään, päinvastoin.

Rapolassa maisemat vaihtelevat kuusimetsästä sorjiin koivuihin ja näkymät järvelle ovat vertaansa vailla. Vanajan selkää rikkovat saaret ovat kuin laivoja tai krokotiilejä, kuten 4-vuotias mainitsi.

Vaikka metsän stressiä vähentävästä vaikutuksesta on tieteellisiä tutkimuksia, siihen ei juuri tiedettä tarvita ymmärtääkseen asian ihan itsekin. Syksy on meidän perheessä vilkas retkikausi, enkä malta odottaa ilmojen viilentymistä. Ruska, laavut ja termarikahvi, parasta!

Kommentit (6)

Daisy
1/6 | 

Eikö sua inhota hirvikärpäset? Mun syysretkeilyä hillitsee ne maailman inhottavimmat pirulaiset. Pelkkä ajatteleminen saa pään syyhyämään, hrrrrrr!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010