Pakkanen, tuo hiusten pörröttäjä ja sähköistäjä numero yksi. Kun ottaa pipon päästä saapuessaan sisätiloihin, otsatukka nousee luotisuoraan kattoa kohti. Koko muun moppini saan taltutettua Nuxen vartaloöljyllä (pikku suihkaus käsiin, ja siitä kevyesti käsien kautta hiusten pintaan) paitsi otsatukan. Helposti rasvoittuvaan otsikseen ei vaan voi laitaa pikkuistakaan määrää öljyisiä tuotteita, tai lopputuloksena on viimeistään parin tunnin päästä klähmätukka.

Tänään kuitenkin etsiessäni rannekorujani, silmäni osuivat korulaatikossa kukkapantaan ja sitten välähti. Otsiksen täydellinen naulaaminen paikoilleen onnistuu nimenomaan tällä kapistuksella.Normaalisti noita hiuspantoja tulee käytettyä lähinnä kesäisin, mutta miksipä ei myös talvella. Eihän tuo käsilaukussa juuri tilaa vie, ja pelastaa sen pahimman rätinäpäivän harvinaisen helposti.

Sähköiset hiukset ovat kyllä yksi hemmetin maanvaiva. Ja samalla saa pelätä ihan hysteerisenä sähköiskuja, joita napsuu sormille joka paikasta :D eihän se varsinaisesti satu, mutta silti pelkään koskea esimerkiksi autoon tähän aikaan vuodesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (21)

Jenli
2/21 | 

Mulla on pitkät hiukset - eli talvella aina todella sähköiset hiukset. Mun pelastus on ollut Braunin sähköisille hiuksille tarkoitettu ioniharja, joka "liimaa" sähköistyneet hiukset yhteen; ei enää ympäriinsä leijuvia hiuksia :) Pitää vain muistaa ensin harjata hiukset ilman virtaa ja sitten vasta virran kanssa niin lopputulos on toivottu :D

3/21 | 

Mä käytän hiuksiin suihkutettavaa arganöljyä pesun jälkeen enkä missään nimessä laita tekokuidusta tehtyä pipoa päähäni, niin ei sähköisyys vaivaa. Mulla on suora ja ohut tukka, tää nousi teininä aina pystyyn talvella, koska en ymmärtänyt luonnonkuituisten pipojen päälle.

4/21 | 

Hiuksiin jätettävä hoitoaine poistaa todella tehokkaasti sähköisyyttä. Niitä on paljon sellaisiakin, jotka eivät ole öljyisiä ja niin ollen sopivat rasvoittuvallekin hiukselle. Hiusten sähköisyys tuntuu kyllä olevan ongelma ihan jokaisella tällaisilla pakkassäillä. Kampaajana sen huomaa hyvin jokaisen asiakkaan kohdalla. :D

mooni
5/21 | 

Tervehdys! Unohdan välillä aina tämän ihanan blogisi ja kun taas muistan on sinulta tullut huima määrä ihania postauksia, joiden lukemiseen meneekin tovi :D joten tämän takia päätin nyt kommentoida tähän postaukseen, vaikka asiani ei liity yhtään aiheeseen. Ensinnäkin erittäin paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! Raskaus pukee sua :) oli myös ihanaa lukea, että olet vihdoin löytänyt sen unelmiesi talon. Huippua! Olet onnesi ansainnut.

KaislaK.
6/21 | 

Onnittelut omasta kodista näin vähän jälkikäteen! Kun luin sen postauksen otsikon niin eka arvaus oli että teille tuleekin kaksoset :D Kuljetteko te sitten molemmat Sakun kanssa vielä Tampereelle töihin?

Sanjana
7/21 | 

Mie kans pelkään niitä sähäreitä! Ehkä se on luonnonkiharan ominaisuus, aina räpsyypi :( Mutta nykyään on jo niin vainoharhanen että ei räpsy usein ku ovet avaa aina hihalla ja kaupassakaan ei koske niihin metalliosiin kassalla.. :D Aika surullista mutta ku ärsyttävä napsua kokoajan!

Nanna
8/21 | 

Laita suihkaus hiuslakkaa pipon sisään, anna kuivua hetki ja vetäise päähän. Vähentää sähköisyyttä huimasti! Sitten pipokauden loputtua pipot pesuun. Easya :D Panta on ehana, tuollaisenhan voisi väsätä helposti itsekin, hmmm...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/21 | 

tuolla muumisuihkeella on ihan legendan maine, oliko se vielä peräti lapsille tarkoitettu mutta menekki taitaa olla lähinnä aikuisille :D Nuxe on niin niiin NIIN ihana keksintö, se on erityisen ihana vartalolle, mutta koska sattuu toimimaan mulla myös pörrötukkaan niin miksipä ei :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Cerp
12/21 | 

Mun vakkarisähkönpoistaja on XZ:n muumisuihke ja nyt ostin töihin myös sen suklaa-vanilijasuihkeen. Lisäksi apuna ioniharja. Nuxea vois kyl testata kanssa, se tuoksuu niin hyvälle!

Finventures
13/21 | 

Hih, juuri selitin kaverille että kosken autotallin oveen ja autoon, ensin kämmen selällä ja sitten sormilla. Siis talviaikaan :D
Kun tarpeeksi monta kertaa saa näpeilleen niin ehdollistuu. Ei vähennä iskuja, mutta isku kämmenselkään sattuu vähemmän kuin sormille :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla