Tänään klo 20:00 Neloselta alkaa uusi sarja nimeltä Saimin enkelit. Itse alan olla kurkkuani myöten täynnä kaikenlaisia haluatko malliksi -realityohjelmia, mutta nyt ohjelman katsomiseen on erityinen syy. Nuori kaunis neitokainen nimeltä Christel Karhu hurmasi minut viime keväänä niin täysin, että katson sarjan ihan vain siksi. Christel oli Daniela Talvitien mallina Minna Parikka -kuvauksissa, siinä jossa minäkin hyörin mukana. Christel oli kerta kaikkiaan pysäyttävän upea. En osaa edes kehua tarpeeksi!

Ohjelman tytöthän tosin ovat jo valmiiksi malleja, joten oikeastaan Saimin enkeleitä ei voi laskea ihan peruskauraksi. Idana on katsoa kantavatko mallien siivet kansainvälisillä markkinoilla.

christel karhu

Yllä oleva kuva on lainattu Danielalta, se liittyi Ivana Helsinki -kuvauksiin.

Onko teillä vielä omaa suosikkia Enkeleistä?

Kommentit (7)

Heli
1/7 | 

Mie katsoin jo eka jakson ennakkoon Nelosen netistä, niin ei tarvi kärsiä mainoksista ;) Ohjelman hyvä puoli oli tosiaan se, että kyseessä ei ole perus ANTM-kaavaan perustuva realityohjelma. Ei tuosta silti mun suosikkisarjaa tullut. Se oli ehkä vähän mitäänsanomaton, mutta voihan se olla vaan ekan jakson alkukankeutta.

Rytsis
2/7 | 

Ei pysty kattoon, mua ärsyttää NIIIIIN paljon sen Saimin ääni. Ne mainokset etenkin oli jotenkin argh sairrrraaaan ärsyttäviä!!!

3/7 | 

Christel pisti myös munkin silmään, aivan upea. Trendistä olin jo aikaisemmin bongannut:) Ärsytti muista Enkeleistä se 14-vuotias, en olisi ikinä uskonut sen ikäiseksi. Mun mielestä 14-vuotias on vielä lapsi eikä sen ikäisen pitäisi hypätä mallimaailmaan Milanoon tosta noin vaan, vaikka eihän hän ole liian nuori mallimaailman. Mennyt vähän liian pitkälle koko mallitouhu jossain.. Eiköhän hän itse kuitenkin tiedä mitä tekee:)

4/7 | 

Pitänee tuota ihan mielenkiinnosta seurata, vaikkei sieltä mitään sen suurempaa lempparia tai säväyttävää tyttöä omiin silmiin osunut näin ensikatsomalta.

Jostain syystä minua alkoi vähän kuvottaa kun yksi tytöistä jätettiin Suomeen ja pistettiin siirappipaastolle. Tämä kuitenkin oli ihan mallin mitoissa, mutta vain muita pidempi ja sitä kautta vähän suurikokoisempi (mikä ei minun silmiini kyllä näkynyt)? Pistää miettimään kuinka hyvää tekee nuorelle tytölle tuollaiset paastot parin kilon tähden, ja jos tuohon junaan hyppää joku jo neljätoista vuotiaana.. Noh, pitää olla ainakin nuppi kunnossa, ei voi muuta sanoa :P

5/7 | 

Olen myös ihastellut Christelin töitä eri lehdissä ja onpa hän onnistunut säväyttämään jopa niinkin arkisessa yhteydessä kuin Stockan kanta-asiakasjulkaisun mallina. :) Tekisi kyllä mieli katsoa ensimmäinen jakso, mutta vähän pelkään että pistää raivoksi jos siellä tosiaan pistetään tyttöjä siirappipaastolle, kuten edellinen kommentoija vihjasi. Malleille on varmasti tiukat ulkonäkökriteerit, mutta voi ne pari kiloa varmaan terveemminkin karistaa...

Aino
6/7 | 

siis joo christel on ihana paras niistä tytöistä, ja en jaksa sitä saimii ku sen ääni on iha niinku itikka olis korvassa :D ei pahalla saimi

7/7 | 

En tiedä johtuuko siitä, että luin tän sun hehkutukses etukäteen ja katsoin sit vasta ekan jakson, vai vaan siitä että Christel on todella kaunis, mutta Christelistä aloin määkin tykkäämään. :D Siitä 14-vuotiaasta en sen sijaan tykkää. Se vaikutti jotenkin itseään täynnä olevalta, kun niissä testikuvissa selitti että "mä oon ollut jo töissä pari kertaa ja päässyt oikeaan lehteenkin". Eäh. En tiedä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012