Ihanaa, kekkasin supersäihkyvän lakkauksen reseptin! Kaksi hopealakkaa, toinen hienojakoinen, toinen eri kokoisia hileitä sisältävä ja tadah, BLING! Kynteni näyttävät siltä kuin niissä olisi timantteja. Tai kastepisaroita, molempi parempi.


Pohjalakka OPIn Haven`t the foggiest (saatu) ja hilelakka Gina Tricotin 129 Sparkling silver. Korostavat toisiaan kertakaikkiaan upeasti, en voi olla tuijottamatta sormenpäitäni. Halvat on huvit.

OPIn lakka on superkiiltävä, ja Gina Tricotin hileet puolestaan hohtavat sateenkaaren väreissä (yleensä hilelakat eivät ole ihan näin shinyja), joten nämä kaksi yhdessä, wow.Olen tällä hetkellä niin syvällä kynsilakkalandiassa kun olla voi. Mutta kun kerrankin on kynnet mitä lakata! En voi tarpeeksi hehkuttaa geelilakkoja oman kynnen vahvistajana, suosittelen lämmöllä jos teillä on sitä ongelmaa että kynnet raksuu poikki heti kun ne kasvavat millinkin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

1/7 | 

Millaisia nuo ovat putsata pois? Mäkin hurahdin pariinkin Models Ownin hilelakkaan (ensi kertaa hileitä sitten millenniumin-övereiden :P ), mutta jouduin niitä poistovaiheessa melkein sitten itku silmässä raaputtamaan pois kynsistä. :D

Arja
3/7 | 

Luin aamulla tuon hehkutuksesi geelilakkauksen ihanuudesta ja töiden jälkeen lampsin Kicksiin ja ostin vermeet - sattuivat vielä olemaan hyvässä alessa, 39 €! Ja nyt on ihanat ihan itse tehdyt geelilakkaukset kynsissä. Hyvästi liuskoittuneet kynnet!

sannu
4/7 | 

Onko tää geelilakka jotain mitä saa kaupasta? Vai ihan kosmetologin tekemän geelilakkauksen päällekö lakkailet omilla väreillä? Omat kynnet on just niin haperot, että halkeilee heti. Ja auuuu kun töissä pahvilaatikkojen kanssa kiireellä säheltäessä ne vähänkin pidemmät kynnet taittuu ympäri..

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kynsisalongissa tehdyn geelilakkauksen päälle lakkailen aina omiani :) on niin mahtavaa kun sen kanssa kynsilakat kestävät kulumatta kärjistä, ja oma kynsi ei katkea millään! Geelilakkahan kovetetaan UV-lampun alla, eli jos haluaa tehdä kotona niin pitää ostaa kaikki mahdolliset tarvikkeet, en ole vielä toistaiseksi innostunut tekemään itse.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012