Vanhoissa lempivaatteissa on se mukava puoli, että niihin pukeutuessaan olo on kuin olisi kääriytynyt villasukkiin. Vaikka se lempivaate olisi tiukka korsetti, villasukkateoria pitää, sillä hyvä fiilis lähtee pään sisältä. Tämä vanha Lindexin pallomainen pallomekko on yksi näistä lemppareistani, siihen on aina yhtä ihana pukeutua.


Yhtä tutut ja turvalliset ovat myös Vagabondin saappaat ja lierihattu, että tässä sitä mukavuusasua kerrakseen.

Nyt kun halloween on ihan nurkan takana, vinkiksi tunnelman luomista varten kurpitsalyhtyjen kaivertaminen ja hämähäkinseittikakku. Komeita tuli vaikka itse sanonkin :D

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010