No niih, nyt oli tarpeeksi valoisaa napata kuvat Sakun uusista Converseista, jotka toin tuliaisina New Yorkista. Conversen jättimäinen liike oli... vaikuttava. Sanotaanko niin, että Saku pitäisi taluttaa silmät kiinni kaupan ohi, koska lapasesta lähteminen olisi mieto kuvaus tennarifriikin reaktiolle. Mutta onneksi miehellä on näin ihana vaimo, joka osaa valita ne yhdet ja upeimmat valtavasta valikoimasta.

Gun metal grey on nahkaconssien väritys ja pintaa on elävöitetty jollain käsittelyllä x, joka saa sen näyttämään hieman antiikkiselta. En tiedä välittyykö tämä shittykamerani rakeisesta kuvasta.

g5g6

Mies veti melkein tipan linssiin, kun kaivoin nämä matkalaukustani. Eikä ole käyttänyt mitään muita kenkiä since. Ilmeisesti oli mieluisat.

Kommentit (11)

Maisuli
3/11 | 

Hei missä on kyseinen putiikki? Viimeksi koitin etsiä NYC:stä conversen kauppaa, mutta en löytänyt!

eltsu
6/11 | 

Täytyy sanoa, että kyllä minäkin pitäisin noita jalassa yötä päivää, jos jostain saisin!! UPEAT!

Joonas
7/11 | 

Mitä tähän nyt voi sanoa, aivan huikean hienot. Mä niin tahdon päästä oikeaan Converse-liikkeeseen. On rikos, että jenkeistä ei pysty tilaamaan suoraan Suomeen!

nyrha
8/11 | 

Aivan täydelliset conssit! Itse en tiedä miten selviäisin tennaritalosta... Jäisin asumaan sinne? :)

Noora
10/11 | 

Minkälainen hintataso tuolla oikein oli? Olen itse keväällä New Yorkiin menossa ja kyseinen liike kovasti houkuttelisi! Nahkaconssit Suomessa maksaa sen 120, halvemmalla sieltä kuitenkin varmaan saa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011